În ultimul an a fost o avalanșă de lansări de Podcasturi care mai de care mai interesante, mai amuzante și mai educative. Astăzi îți propun câteva podcasturi pe care eu le ascult cu mare drag și interes. 

O să enumăr și câteva motive pentru care ascult aceste emisiuni audio:

  • Mă inspiră și învăț de fiecare dată ceva nou. 
  • Ascult oamenii pe care îi admir și îi descopăr într-o nouă lumină. 
  • Mă relaxează în momentele de stres și lipsă de idei.

Iată ce podcasturi îți recomand:

  • Mindarchitect – Paul Olteanu & Team 

Acesta este un podcast în limba română făcut de Paul Olteanu – master trainer și coach specializat în neuroștiință, psihologie și comunicare. Podcastul este realizat de Paul Olteanu, dar și alți invitați (psihologi, specialiști în știință etc).

Mind Architect este un ecosistem de învățare, dezvoltare personală și profesională, care te ajută să te cunoști mai bine și să ai relații mai bune cu tine și cu cei din jur.

  • Fain si Simplu – Mihai Morar

Mihai Morar este un om de televiziune din România, cu mulți ani de experiență. Jurnalistul și omul de divertisment a creat un podcast, care în scurt timp a devenit un fenomen în mediul online. Chiar dacă îi are ca invitați de oameni din TV, actori și, în general, persoane publice, discuțiile sunt bazate pe experiențe de viață din care să poți lua o lecție.

Mihai spune: „Fain și Simplu este despre a trăi fain, dar a rămâne simplu. Nu e doar un podcast, e mai mult decât un radio, e un club. Pentru minte, trup și suflet”.

  • The Real You (Petru-Tudor Barlea) 

The Real You este este un podcast pentru oamenii care vor să înțeleagă realitatea cu câteva straturi mai în profunzime — dincolo de mituri, explicații facile, stereotipuri, hologramele din mass-media și cultura populară. Subiectele abordate variază de la psihologie de profunzime (explicată pe înțelesul oricui), relații de cuplu și dezvoltare personală, până la marketing digital, business, și managementul finanțelor personale.

  • Cu inima la vedere (realizat de Amalia Enache) 

Gazda acestui podcast, Amalia Enache, este jurnalistă, mamă și Ambasador Hope and Homes for Children.

Un podcast despre cea mai serioasă joacă: de-a părinții – un podcast pentru părinți și copii. Dar și pentru părinții și copiii pentru care sărăcia schimbă complet acest joc.

  • #EAinspira (realizat de Mihaela Iorgu) 

De curând EA.md îți aduce împreună cu Mihaela Iorgu un podcast despre inspirație și dezvoltare personală. Vocea Mihaelei te va fura în cele câteva minute în care îți vorbește despre controlarea emoțiilor negative, cărți pe care merită să le citești și multe alte subiecte pe care urmează să le dezbată în acest proiect.

Nu uita să dai like și un share pentru ca acest podcast să ajungă la cât mai mulți ascultători!

De asemenea, îți recomandăm cărți de dezvoltare personală. Dar tu cum te dezvolți?

Distribuie articolul: