Dintre cele 12 zodii, 3 dintre ele sunt foarte susceptibile la înbolnăvire. Durerile de cap, de stomac sau răcelile se țin scai de ele, dar iată care este soluția pentru a-și întări organismul. 

Rac

Firea ta sensibilă te face te agiți și te stresezi exagerat. Tristețea și depresia nu sunt rare la cei născuți în Rac, iar ele influențează direct imunitatea. Orice mică ceartă sau reproș te marchează într-un mod neplăcut și te încarcă negativ. Cu atât mai mult te impresionează problemele de familie, despărțirile, pierderile. Orice eveniment de acest fel sau o perioadă mai stresantă pot reactiva anumite afecțiuni, precum insomniile sau intoleranțele alimentare. Mănânci foarte mult pe sistem nervos și, chiar daca reușești urmezi o dieta echilibrată, problemele cu stomacul, arsurile, greața, indigestia sunt simptome comune.

Este foarte important pentru Raci își spună oful cu voce tare, nu interiorizeze toate problemele, ci vorbească deschis despre ce îi supără. Poate pară greu de crezut, dar o gândire pozitiva și o atitudine mai relaxată iți pot îmbunătăți starea de bine și pot rări stările de slăbiciune, alături de mai multa odihnă și o dietă echilibrată. Alătură-te cu încredere claselor de yoga și învață stăpânești, în primul rând, tehnicile corecte de respirație, pentru un mai bun control asupra propriului corp.

Fecioară 

Atunci când vrei ai totul sub control, presiunea la care te supui e foarte mare. Te afectează negativ fiecare lucru pe care nu reușești -l faci întocmai cum țiai propus. La toate astea se adaugă lipsa odihnei, munca în exces, orele suplimentare petrecute la birou și multele responsabilități pe care ți le asumi la serviciu și acasă – toate se adună și iți pot influența negativ sănătatea. Neplăcerile cele mai comune au legătură cu digestia. Nu sunt neobișnuite pentru tine simptomele de gastrită, ulcer, sindrom de colon iritabil, dar nici durerile de cap sau alergiile. Problemele cu stomacul afectează frecvent persoanele născute în acest semn zodiacal, iar greutatea prea mica sau prea mare sunt și ele frecvente. Iar cauza este una singură: stresul.

te ajuți, e obligatoriu înainte de toate slăbești hățurile, te regăsești, intri în conexiune cu tine și ți găsești echilibrul. Poți face asta prin intermediul meditației zilnice. Începe cu zece minute în fiecare seară, înainte de culcare. Iar ceaiurile din plante pot fi o soluție excelentă pentru a te debarasa de toxine și de stres.

Rac

Că să te ajuți, e obligatoriu înainte de toate să slăbeșți hățurile, să te regăsești, să intri în conexiune cu tine și să-ți găsești echilibrul. Poți face asta prin intermediul meditației zilnice. Începe cu zece minute în fiecare seară, înainte de culcare. Iar ceaiurile din plante pot fi o soluție excelentă pentru a te debarasa de toxine și de stres.

În cazul Peștilor, un alt risc este acela de a face excese, nu neapărat culinare, ci mai degrabă în privința altor vicii, dintre cele menite distragă atenția de la problemele zilnice și te relaxeze, precum tutunul, alcoolul au unele medicamente calmante. Toate substanțele care dau dependența reprezintă un pericol pentru Pești.

Soluția în cazul tău e practici altfel de activități liniștitoare, dintre cele sănătoase, precum înotul sau plimbările lungi în natură. Și transformi necesarul zilnic de somn în litera de lege. Citește mult, în special povesti cu final fericit, înainte de culcare – acest ritual iți va aduce nu doar odihna, ci și mai mult optimism.

Sursa: Kudika.ro