Porumb copt cu unt, miere sau condimente, după rețeta medicului nutriționist Maria-Victoria Racu

-
EA.md
- 2 min read

Articole recomandate
- prev
- next
Răsfăț culinar românesc: ciorba rădăuțeană, pas cu pas
-
EA.md
- 1 min read

Ciorba rădăuțeană este una dintre cele mai savuroase ciorbițe românești. Este consistentă și foarte sățioasă.
Ingrediente (4 porții):
1 piept pui,
1 morcov,
1 ceapă,
...
Beneficiile dietei vegane: mai puține boli, mai multă energie
-
EA.md
- 4 min read

Veganii au o condiție fizică mai bună. Mulți atleți, printre care jucătorii de tenis și halterofilii urmează o dietă vegană pentru a-și îmbunătăți performanțele. Fostul Mr. Univers...
Cum prepari faimosul sos Alfredo după rețeta clasică italiană
-
EA.md
- 1 min read

Sosul Alfredo este un sos alb cremos pentru pastele italienești cu același nume, fiind unul dintre cele mai populare sosuri din lume. Nu doar că este gustos, dar se face și foarte ...