Tatiana Heghea s-a prezentat așa cum nu ai mai văzut-o. Sexy în bucătărie, într-o pereche de pantaloni minusculi, interpreta a vorbit despre cum reușește să se mențină în formă. 

Nu toate femeile se pot bucura de „gene bune”, iar pentru a arăta așa cum își doresc sunt nevoite să muncească mult în sala de forță și să adopte un regim alimentar echilibrat. Lucruri care sunt benefice nu doar pentru a arăta bine, ci și pentru o sănătate „de fier”.

Tatiana Heghea a pozat într-o pereche de pantaloni minusculi, afișând niște picioare perfecte și a venit cu dezvăluiri interesante, asta în caz că te întrebai cum reușește să arate atât de bine.

Aceasta a povestit pentru prietenii virtuali, care este secretul siluetei sale și cum a ajuns să atragă mai multă atenție alimentației, dar și să practice sportul.

„Despre un corp perfect… Niciodată nu am avut kg în plus, mă refer la alea care deranjează și aduc complexe! În copilărie eram o slăbănoagă.😂 Mereu o fire atletică, iubeam educația fizică, cochetam cu diferite chestii ce țin de sport.

Însă adevărata revelație s-a produs la 22 de ani, când am început să frecventez sala de sport. Atunci am simțit corpul meu, mușchii acestui corp și am prins ideea că îmi pot modela corpul, așa cum vreau.

Sigur, prima perioadă era ucigătoare. După antrenament, efectiv, nu mai puteam face nimic. Veneam și dormeam. Vă dați seama ce stres trăiau corpul și mușchii mei în acea perioadă!

Tot atunci am început mult mai aprofundat, grație mediului în care mă aflam, să mă informez despre alimentația sănătoasă și că, în funcție de scopul propus în sala de sport, există și niște reguli în regimul alimentar!”, povestește interpreta.

Alimentația corectă influențează maxim, modul în care arătăm

„Au urmat performanțe de care eram mândră, au urmat perioade când eram obsedată de sport și perioade când nu ajungeam să-l practic, câte 2 luni!

Însă, alimentația sănătoasă și dragostea pentru pește și legume, fructe nu o pot neglija!

Dar e cert un singur lucru și cred, cu desăvârșire, că până a da naștere corpul meu era bine pregătit și avea rezerva care mi-a permis să adaug doar câte 9 kg în ambele sarcini, asta ținând cont că ambii copii s-au născut cu câte 4 kg💪.

După naștere nu am avut practic burtă, iar la a 4-a zi era deja plată și având kilogramele de până a rămâne însărcinată!

Da, poate după careva standarde nu sunt perfectă, însă psihologic și în toate activitățile mele, rezistenta de care dau dovadă, îi sunt recunoscătoare sportului și corpului meu și îl alint mereu cu calificativul: #Perfect”, încheie pe o notă pozitivă artista.

Tatiana Heghea demonstrează, la fel ca multe alte vedete, dar și specialiști în nutriție sau antrenori de sport, că adoptând o alimentație potrivită, alături de practicarea regulată a sportului, obținem o formulă unică ce funcționează indubitabil, în „construirea” unei siluete la care visăm cele mai multe dintre noi.

Voi ați găsit echilibrul?

Sursa: Instagram.com