Nu mai e un secret că la ai săi 48 de ani, Valeriya Perfilova face posibilul și imposibilul pentru a stăpâni în continuare o siluetă de vis. Artista practică câteva tipuri de sport și se alimentează după un regim foarte drastic!

Despre rigiditatea regimului său, artista a vorbit într-o postare recentă de pe Instagram, unde a recunoscut că nu-și permite mereu să se alinte cu bucate preparate la restaurant.

Interpreta rusă Valeriya și-a dezvăluit greutatea. Cât cântărește la o înălțime de 170 cm

Стоит устроить себе разгрузочную неделю, как начинаются обеды в ресторанах, разве могу отказать своему мужу и детям? Но меня голыми руками не возьмёшь 😂 На кухне в бургерной не нашлось риса, да и не надо – достала из сумки – холодильника свой. Еда всегда со мной. Очень удобно с моим графиком жизни. @royalration.ru #royalration и #нарационе Так и хочется написать вместо геолокации "рыбы нет" "риса нет" 😂😂😂

A post shared by VALERIYA (@valeriya) on

„E de ajuns să începi o săptămână de detoxifiere, cum încep și prânzurile luate la restaurant. Cum aș putea să-mi refuz soțul și copiii? Însă cu mâinile goale nu mă iei la restaurtant. La bucătăria acestei hamburgerii nu s-a găsit orez, așa că mi l-am scos din geanta-frigider. Mâncarea este mereu cu mine. Și e foarte comod, ținând cont de regimul meu”, a declarat vedeta.

Cântăreața rusă acordă în continuare o atenție sporită regimului său de mișcare, mergând de câteva ori pe săptămână la lecții de yoga și pilates, predate de antrenori. Artista este antrenată de experta de fitness Erika Levinskaya.

Cântăreața Valeriya își dă pe față secretul supleții. Ce o ajută să cântărească doar 54 de kg

https://www.instagram.com/p/BHcSbAoDi3A/?taken-by=valeriya_rus

Foto: Instagram

Distribuie articolul: