Patric Hanganu a făcut furori la „Românii au Talent”. Vocea sa caldă și puternică i-a impresionat pe jurați. Tânărul nu are studii muzicale și într-un moment din viața sa a cântat în stradă, dar este convins că dacă ai un vis, totul este posibil! Patric este exemplul real că atunci când se muncește, rezultatele nu întârzie să apară.

Emoțiile „Românii au Talent”…

Primele două zile a fost mai greu. A fost un entuziasm maxim. Am fost luat prin surprindere de valul de comentarii și vizualizări. Eu sunt familiarizat cu scena și publicul, dar când am ajuns acolo m-au încercat niște emoții noi și foarte puternice. Aveam lacrimi în ochi și credeam că o să pierd notele.

Nu sunt mulțumit de prestația mea pentru că eu știu că pot mai mult. Piesa „Adagio” am cântat-o pentru prima dată pe scena de la Românii au Talent. Am exersat doar acasă și asta a fost prima încercare pe scenă, cred că a fost cea mai mare greșeală a mea.

În timp ce cântam, ori din cauza emoțiilor, ori că nu era bine sonorizat, nu auzeam și au fost momente când am cântat doar pe ritmul de la picior.

Vezi aici prestația sa: Interpretul moldovean, Patric Hanganu, a ridicat sala în picioare la „Românii au talent”. Emoțiile au fost mari (Video)

La început a cântat în stradă…

Eu am impresia că tot ce s-a întâmplat în viața mea, mai ales lucrurile importante, s-au făcut dintr-o glumă, așa a fost și cu cântatul în stradă.

Patric ne-a povestit că într-o zi, trecând cu prietenii săi printr-o subterană, le-a venit ideea să cânte și așa a pornit totul:

Am cântat vreo 40 de minute și am câștigat vreo 70 de lei. Pentru mine, în vremea aia erau bani. Pe atunci lucram la piață, eram hamal și era un lucru foarte greu pentru mine, pentru că eram destul de micuț și slab. Atunci am decis să îmi iau toată rușinea și să merg să cânt în stradă.

Eu vedeam cum mă privesc oamenii, unii cu dispreț, alții cu milă. Niciodată nu mi-a plăcut să fiu privit cu milă pentru că eu sunt sănătos, am mâini, am picioare. Unii oameni îmi mai aruncau și vorbe tăioase.

Povestea lui Patric este uluitoare. Te invităm să vizionezi interviul video pentru a o afla.