Tânărul interpret Patric Hanganu i-a lăsat pe toți mască la „Românii au talent”. Acesta a impresionat nu doar spectatorii ci și juriul, care a ascultat neclintit prestația artistului.

Se pare că numărul 1143 i-a adus noroc tânărului artist… De fapt, vocea și iscusința cu care acesta o demonstrează i-a cucerit pe toți cei prezenți în sală. Patric Hanganu a interpretat piesa „Adagio” și în timp ce membrii juriului l-au ascultat impresionați de interpretarea curată a artistului, spectatorii s-au ridicat în picioare pentru a-l aplauda, fapt care l-a emoționat pe tânăr.

Citește și: Cătălin Advahov a ridicat sala in picioare la Românii au Talent! „Un Ninja cu vioară” (Video)

Andy Moisescu: „Mi s-a părut foarte curajos, pentru alegerea pe care a făcut-o. Nu e deloc ușoară. și cred că fără studii și sunând așa, aș zice că ești un băiat talentat care merită să insiste pe drumul ăsta”

Mihai Petre: „Stai să-mi revin. Tu ai cântat pe stradă. Am avut senzația că am un profesionist în față. Nu-mi vine să cred! Faptul că tu n-ai studii, că ai cântat pe stradă și ai cântat așa mi se pare de-a dreptul ireal! De aia mă bucură că sunt aici, la „Românii au talent” și că am unul dintre cele mai bune locuri. Că întâlnesc oameni ca tine”.

Patric Hanganu s-a ales cu patru de „DA” și trece în etapa următoare a concursului.

Descoperă: Un copil de 4 ani din Republica Moldova a impesionat juriul de la „Românii au Talent” cu o poezie patriotica (Video)

Urmărește prestația lui Patric Hanganu în video de mai jos.

Sursa: Youtube.com/ProTV/Românii au talent

Vezi și: Un copil de 6 ani i-a lăsat fără replică și fără al treilea Golden Buz pe jurații „Românii au talent” (Video)