Vineri seara s-a dat al treilea Golden Buzz la „Românii au talent”. Biletul direct în semifinale celei de-a X-a ediții a primit-o micuțul Theodor Marcu, un băiețel de numai 6 ani și 7 luni, care a reușit să lase juriul „Românii au talent” cu gura căscată. Andi Moisescu a apăsat butonul care îl duce pe Theodor automat în semifinală, informează Pro TV.

Copilul de 6 ani a spus că vrea să devină „geniul tuturor lucrurilor”

Theodor Marcu spune că iubește numerele încă de când era și mai mic decât atât. Părinții au decis să facă ceva în privința asta, sursa citată. De un an, Theodor urmează cursurile Centrului de Soroban și Aritmetică mentală Nomin Jyuku din București. A dat patru examene deja și le-a luat pe toate. Spune că vrea să fie „geniul tuturor lucrurilor”, cel mai bun la toate. Vrea să se facă constructor și compozitor și apoi „geniul lucrurilor”.

A venit să arate copiilor că matematica e frumoasă

Mama este cercetător, iar tatăl este profesor universitar, predă tehnologie chimică. Theodor face și pian de câteva luni, cunoaște aproape toți compozitorii clasici și anii lor de naștere și deces pe de rost. Îi place foarte mult muzica și i-ar plăcea să călătorească și să vadă toate țările în care s-au născut marii compozitori ai lumii. A venit la „Românii au talent” ca să arate copiilor, în special, că matematica este frumoasă, notează Libertatea.ro.