Știm că perioada de #StămAcasă s-a lăsat și cu o doză de lenevie pentru mulți dintre noi, iată de ce am decis să-ți venim în ajutor. Te provocăm la mișcare împreună cu antrenoarea de fitness Elvira Tudose, moldoveanca stabilită la București care promite să-ți ardă kilogramele, să te tonifieze sau pur și simplu să te pună la mișcare.

Tot ce trebuie să faci este explicat mai jos, chiar de Elvira:

„Dragii mei, stabilim antrenamentele în zilele de marți și joi, la ora 17:00. Pot participa toate doritoarele/doritorii, indiferent de scop: slăbire, tonifiere sau menținerea unei stări psihice bune. Condițiile de participare sunt următoarele:
1. Fiecare participant la antrenamentul online trebuie să se conecteze de pe calculator sau tabletă. Dar, dacă acest lucru nu este posibil și se va conecta de pe telefon, să își instaleze aplicația zoom.us.
2. Să se alăture grupului de Facebook: Sport, Nutritie și Buna Dispoziție cu Elvira T., unde în fiecare zi de marți și joi, la ora 16:55 voi posta un link. Accesând link-ul, imediat și absolut gratuit se vor alătura antrenamentului online pe care îl voi ține eu.
3. Pentru participare la ora noastră de distracție, degajarea și ardere de calorii participanții au nevoie de o ținută comodă, adidași și zâmbet 🙂”, ne explică antrenoarea Elvira Tudose.

Elvira Tudose, antrenoare de fitness

Vă amintim că acesta este un proiect inițiat de Elvira împreună cu EA.md, în special pentru toate cititoarelor noastre, așa ca fiecare își poate invita o prietenă/prieten la antrenament – este online și e absolut gratuit. Limita este 100 de participanți. Atât prevede aplicația. Dacă vor fi mai multe solicitări, revenim cu Elvira și vă dăm o soluție.