Olga Verbiţchi, câştigătoarea concursului X Factor a fost protagonista unui moment jenant la radio, unde a fost invitată alături de Kio pentru a-şi prezenta noul single. Tânăra artistă a întârziat și nu reușit să își încălzească vocea, iar pentru asta a fost criticată dur de către prezentator.

După interpretarea ultimei sale melodii, prezentatorul a fost supărat și le-a spus:

„Sunt puţin dezamăgit. Aţi venit cu tema nefăcută”

Sebastian Coţofană nu s-a oprit aici și a publicat un video pe canalul său de YouTube, unde critică greşelile artiştilor şi le-a transmis Olgăi și lui Kio câte ceva.646x404

„Olga Verbiţchi şi Kio au întârziat la emisiune. Olga îţi dădea cumva câteva indicii că are voce dar era prea somnoroasă, leşinată, cu vocea neîncălzită ca să poată transmite ceva din punct de vedere muzical”.

maxresdefault

„Nu poţi să vii aşa şi să te faci de râs, e jenant pentru ei. A fost jenant şi pentru mine că le-am oferit asta ascultătorilor. Cine e mă prezentatorul? Coţofană ăla care aduce toţi leşinaţii să cânte la radio? Olga, trebuie să recunosc că are voce, dar dacă ai câştigat un concurs şi crezi că ai pe toată lumea la picioare, te înşeli amarnic. Cariera unui artist de succes constă în sacrificii, constanţă, muncă, bun simţ, seriozitate şi perfecţionare, nu doar talent” a încheiat prezentatorul.

Vezi și: Olga Verbițchi s-a filmat într-o piscină alături de un interpret din România. Au lansat în colaborare videoclipul piesei „Pagini albe” (Video)