Show-ul „Bravo ai stil! Celebrities”, sezonul 7, a dat startul edițiilor fierbinți. Fosta câștigătoare X Factor România a devenit încă din primele două ediții ale concursului de modă de la Kanal D extrem de iubită de public. În primele episoade, frumoasa moldoveanca a demonstrat curajul și stilul ei, însă, pentru foarte puțin timp.


Olga este o tânără cântăreață din Republica Moldova, de 20 de ani, ce se bucură de multă popularitate pe rețelele de socializare, fiind extrem de cunoscută atât în Republica Moldova, cât și în România. Totuși, se pare că este prea tânără și nu ia toate lucrurile în serios.

Noutatea cu Olga Verbițchi a fost o surpriză pentru toți. Aceasta a fost dată afară de la „Bravo ai stil”. Fanii au fost nemulțumiți de noutate, dar organizatorii afirmă că, vina este doar a ei. Se pare că, concurenta nu a respectat regulile show-ului.


„Concurenta Olga Verbițchi a fost descalificată din show, pentru că a încălcat regulamentul de nenumărate ori”, a anunțat prezentatoarea emisiunii în gală, Ilinca Vandici.

Încă de la început, Olga a întârziat la filmări, dând peste cap programul tuturor. Mai grav decât atât, au fost momente în care nu s-a mai prezentat deloc și toată echipa de producție a fost blocată, au dezvăluit niște surse.


Olga Verbițchi a ales să spună public ce s-a întâmplat de fapt și a postat pe InstaStory un clip în care explică totul. Ea spune că a întârziat foarte mult la filmări din cauza unui conflict pe care l-a avut cu fostul iubit. Tânăra susține că s-a aflat într-o relație toxică și că după discuția cu fostul partener a suferit un șoc emoțional și a avut un atac de panică.

Fanii au vorbit și despre faptul că aceasta s-ar droga, dar Olga Verbițchi a ținut să precizeze că nu este nimic adevărat și că a fost descalificată doar pentru că a întârziat și producătorii nu au dorit să-i dea o nouă șansă. „Nu sunt Anda Adam să mi se mai dea o șansă. Era doar un concurs”, a spus Olga.


Anda Adam este cea care la fel a întârziat în prima emisiune, scuza fiind, avionul. Ei însă, i-a fost acordată o a doua șansă. Dar, se pare că Olga nu pentru prima dată încalcă regulile, iar a treia sau a patra șansă nu a mai primit-o.

Ioana Filimon este cea care ține evidența de cine întârzie sau nu vine deloc.


Deja exagerează. A câta emisiune e? A patra? Nici acum nu și-au dat seama că suntem într-o emisiune și trebuie să fim punctuale?! Și eu aș fi putut să mai dorm. Nu vreau sa fiu răutăcioasă, dar de ce eu nu pot și altele da?”, a adăugat aceasta.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Bravo, ai stil! Celebrities (@bravoaistil)

Respectivele story-uri unde Olga își explică „plecarea” au fost șterse ulterior, iar apoi s-a creat o adevărată agitație în rândul fanilor.

Vizionează aici prezentarea Olghei Verbițchi:

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Bravo, ai stil! Celebrities (@bravoaistil)

Amintim că, în cadrul aceluiași show o regăsim pe interpreta din R. Moldova, Nicoleta Nucă, care, deși nu s-a arătat prea bine în timpul săptămânii, a luat punctaj maxim din partea juraților, în prima gală din concurs.

Foto: instagram/bravoiStill