Interpreta moldoveancă Olga Verbițchi, în vârstă de 20 de ani, a încins Instagramul ieri seara. Tânăra a publicat o serie de fotografii într-un set de lenjerie intimă sexy de culoarea pasiunii, și nu doar… Artista a încercat pe corpul ei tonifiat încă câteva modele superbe.

Olga nu prea obișnuiește să apară pe rețelele de socializare în asemenea ipostaze, iată că ieri a făcut o excepție și și-a uimit cei 19 mii de urmăritori.

Tânăra a fost model într-o sesiune foto/video prin care a prezentat o nouă colecție de lenjerie intimă de la un brand autohton.

Ea a mărturisit într-un insta-story că acum se simte bine în corpul ei și îi place cum arată, după ce mult timp s-a considerat „grasă”: „Am ajuns la silueta pe care mi-o doream foarte mult!”.

Internauții au apreciat imaginile interpretei și au lăsat aproape 3 mii de aprecieri și sute de comentarii, însă nu au lipsit și persoane care au venit cu mesaje negative.

Reamintim că recent Olga a participat la „Bravo, ai stil! Celebrities”, însă a fost descalificată pentru nerespectarea regulilor show-ului.