În primul rând, alege lenjeria nu numai pentru tine, dar şi pentru el. O femeie adevărată ştie că pentru o imagine elegantă şi atractivă nu este suficient să ai pantofi scumpi şi parfumuri bune, dar şi un set de lenjerie sexy. 

În viziunea bărbatului, lenjeria intimă a femeii ar trebui să lase multă piele la vedere, să fie din dantelă sau din plasă, să aibă fundiţe şi alte aplicaţii, iar culorile să fie îndrăzneţe. Desigur, aceasta ar trebui să fie de bună calitate şi să arate bine pe tine. Iar pentru a arăta mereu uimitor, ar fi bine să te familiarizezi cu opinia masculină în ceea ce priveşte alegerea dulapului intim.

Majoritatea bărbaţilor preferă sutienele cu jumătate de cupă (care acoperă doar jumărte de sân), iar chiloţii tanga sunt în topul preferinţelor. De partea cealaltă, majoritatea femeilor preferă să-şi acopere posteriorul mai mult şi aleg chiloţii normali. La fel de multe optează pentru sutienele care acoperă întreg sânul, pentru că acestea sunt mai confortabile.

Chiloţi cu eroi din desene animate

Bărbaţii sunt absolut indiferenţi faţă de desenele animate şi inscripţiile de pe chiloţi. Dar, totuşi există şi excepţii. Dacă aţi avut o relaţie lungă cu partenerul dvs. şi sunteţi sigur că va aprecia o astfel de alegere, cred că nu este o problemă.

Stilul „arhitectural”

Atunci când o femeie îmbracă un corset, ea devine ca o statuie şi asemenea unei opere de artă. Formele ideale (un bust magnific şi o talie subţire), în mod natural, impresionează un bărbat şi îi încântă fantezia.

Starea aceasta continuă până când vă aflaţi în dormitor şi nu încearcă să vă dezbrace. Numeroase şireturi, cârlige, elemente de fixare mici acţionează asupra libidoului lui ca un duş rece.

Lenjerie de corp din bumbac

Acestea sunt foarte convenabile şi practice. În viaţa de zi cu zi, femeile le preferă pentru că se simt confortabil. Dar dacă aveţi o întâlnire pe care intenţionaţi să o încheiaţi într-o noapte pasională, ar trebui să alegeţi ceva mai rafinat.

Lenjerie de corp cu print leopard

Această colorare, după cum arată numeroase sondaje, nu a impresionat niciodată sexul mai puternic. Văzând o femeie îmbrăcată într-o asemenea lenjerie, poat înlocui dorinţa şi entuziasmul sexual, pe distracţie şi ironie neîngrădită.

kfetele.ro

Distribuie articolul: