Carantina ne lipsește de mai multe lucruri, atât de uzuale, la prima vedere, dar atât de importante, cum ar fi deplasarea, măcar și spre serviciu sau plimbările în aer liber. Acest lucru însă nu este un motiv să batem cuie pe un mod sănătos de viață, cum ar fi sportul și alimentația rațională. Lilu dezvăluie care este regimul pe care îl recomandă tuturor, pentru a-și păstra formele și organismul sănătos.

Sportul tuturor în carantină a devenit mers la pas rapid către frigider. Da, știu ne consumăm mult – doar că emoțional mai mult decât fizic. E și o glumă pe net – aplicația care monitorizează pașii a întrebat stăpânul dacă nu a murit. Moderație. Echilibru – în toate. Avem nevoie de asta nu doar la capitolul ce mâncăm. Mai ales că suntem în perioada postului. Și da, cine vrea, aleargă maratoane și la balcon sau in jurul casei – ați văzut pe la știri. Cine vrea face. Cine nu, dă vina pe alții”, menționează vedeta TV.

Citește și: Maioneză de casă, după rețeta Liliei Ojovan. E gata într-un minut (Foto)

Iată top 6 lucruri (ultimul e un truc care poate funcționa) pe care le recomandă aceasta pentru a evita adăugarea kilogramelor:

  1. Regim de mese.
  2. Gustări programate – morcovi, mere, nuci.
  3. Dulcișor în prima parte a zilei.
  4. Cina să nu fie mai târziu de 19.30.
  5. Când mă rupe la consumat ceva – fac un ceai, fără zahăr.

    Sau…

  6. Întoarceți frigiderul cu fața spre perete.

Vă pup 😘 aștept cometariile voastre – ce faceți ca sa nu rupeți cântarul după carantina ?”, încheie vedeta. Bune trucuri, nu-i așa? Voi cum vă organizați ca să nu dați buzna în bucătărie?

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Maria-Victoria Racu: „Ieși din cercul vicios”. Cum să nu ne îngrășăm sau îmbolnăvim în carantină