Venirea pe lume a unui copil este o adevărată binecuvântare. Acest lucru însă vine la pachet și cu greutăți, iar părinții sunt supuși unor noi provocări cărora trebuie să le facă față. Prezentatoarea Lili Lozan și soțul său, Adrian, s-au înțeles din timp ca atunci când se va naște bebelușul, fiecare problemă apărută va fi discutată și rezolvată instantaneu. Acest lucru pare că le reușește de minune, iar asta nu face decât să ne bucure enorm: munca „cot la cot” este garanția armoniei într-o familie.

Primele luni de la nașterea bebelușului sunt o adevărată provocare pentru unii părinți. Aceștia învață „din mers” lucruri noi, uită ce înseamnă regimul personal de somn și încearcă să se adapteze celui pe care îl are micuțul (fără mari succese 😂 ), se conformează că anume acest ritm va persista în următoarele șase luni și continuă să se bucure de tot ce înseamnă un nou-născut: de la mirosul de-a dreptul îmbătător al micuțului, la gângureala cuceritoare a acestuia.

Citește și: Lili Lozan răspunde la cele mai frecvente întrebări despre sarcina sa. A adăugat 15 kg, iar bebelușul seamănă leit cu soțul (Foto)

Lili Lozan a dezvăluit pentru prietenii săi virtuali, cum s-a transformat viața ei și a soțului său, de când au devenit părinți.

Despre noi – părinți😍. Cât eram însărcinată discutam despre cum o sa fim NOI în noul rol. Evident, ne-am înțeles că indiferent de provocare o să fim raționali, nu o să ne certăm și o să găsim mijlocul de aur.

Prima lună e „luna de foc”, dar pentru noi trei a fost de miere. Nu ne-am străduit deloc, cumva, totul a venit firesc. Adrian m-a ajutat mult, eu am fost liniștită și asta cred că simte și bebelușul, ori, a fost copil cuminte și drăgălășenia lui ne-a umplut zilele și nopțile.

Bebe Adrian în curând face două luni, deja stăm de vorbă. Fac diferența când e plâns de foame, sunt expert în schimbat scutecul în 3 secunde (urăște procedura), băița e momentul preferat din zi, căruciorul nu mai are spini și zâmbim toată ziua!

This is Love”, explică prezentatoarea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lili Lozan Daschevici (@lililozan) pe

„Cu siguranță, copilul sudează relația unui cuplu. Adevărat, fiecare zi e provocare, dar nici nu se povestește cum zâmbetul copilului tău șterge orice urmă de oboseală, neînțelegere și stres. Maternitatea e frumoasă dacă ai umăr de nădejde alături și nu scriu asta că sună romantic și așa trebuie de scris pe Instagram, ci îndemn bărbații să fie alături de soțiile, iubitele lor și să trăiască tot împreună! Va îmbrățișez, zi cu spor!

P.s. Acum să nu credeți că e doar lapte și miere. Sunt zile și zile și noi suntem oameni, dar nu roboți!”, încheie proaspăta mămică.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lili Lozan Daschevici (@lililozan) pe

Amintim că Lili Lozan și soțul său, Adrian, au devenit părinți pe 3 iunie 2020. „Viața noastră a căpătat atâta sens! Micul nostru univers, minunea noastră. Atât de așteptat, atât de dorit, atât de iubit!”, a scris prezentatoarea la câteva zile după ce s-a născut Adrian Jr. ❤️

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Exclusiv. Primul interviu al lui Lili Lozan după ce a devenit mămică pentru prima oară (Foto)


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA