Acum câteva săptămâni, Lili Lozan a anunțat că a devenit mamă, a fost o veste foarte frumoasă și neașteptată, acesta a devenit mamă pentru prima dată. Lili a ales să își țină sarcina departe de ochii curioșilor și a spus vestea cea mare fanilor săi cam la câteva zile după ce l-a adus pe lume pe Adrian. 

View this post on Instagram

Astăzi facem fix o săptămâna, doamne, ce săptămâna frumoasa💙 Adrian e băiețel tare dulce și nu pot spune ca ne suprasolicita, adevărat, regimul nostru e altul, dar savurăm chiar și nopțile nedormite😉 Eu chiar îi acord 100% din timpul meu și nu o fac forțat, ci cu mare, mare drag😍 Întrebați dacă m-am apucat de regim, cum reactionez la kg in plus, am depresie, sincer, prima data când nu ma agit cu kg în plus (am luat 15 kg, mi-au rămas 9 in plus🤷🏻‍♀️oi slabi), sper sa nu am nici stări de anxietate, depresie, supărări🙏 nu vreau decât sa îmi văd băiețelul sănătos și noi plini de puteri. Acum ne ajuta bunica, dar de săptămâna viitoare rămânem in 3, dar cred ca ne descurcam ori numai împreuna putem să ne facem viața colorata și frumoasa🤱#happy #babyboy #mylove #family

A post shared by Lili Lozan Daschevici (@lililozan) on

Prezentatoarea a fost inundată cu o mulțime de întrebări, astfel proaspăta mămică a decis să facă o postare și să răspundă la cele mai frecvente curiozități ale voastre. 

– Nu am avut toxicoza, dar primele luni am fost somnolentă, deși, cu trezitul meu matinal în ultimii zece ani starea asta e ceva ok.

– Nu am făcut sport, am vrut, dar la indicația medicului m-am abținut.

– Nu am urmat un regim special, de fapt, în primele 4-5 luni nu am luat decât 2 kg în plus, deși, am mâncat tot ce am vrut și cât am vrut. În luna a 6-a am început sa adaug (+15 la final de sarcina)

– Nu mi-am luat haine de gravidă, am comandat de la Zara câteva cămăși large, dar nu le-am mai purtat cu pandemia asta.

– Am născut la Repromed, mulțumită de condiții, personal și atitudine mai ales pe timp de pandemie, am ales sa nasc la Vadim Scarlat (Sabina Scarlat), am avut parte de experiența frumoasa și îi mulțumesc mult pentru tot mai rar așa oameni și doctori.

– Ultrasonografia am făcut-o la Tatiana Revencu (Fetal Med), medic de la Dumnezeu, o doamna extraodinară, atât de calmă, caldă, deja, de câțiva ani merg la ea ( iar eu am fost la mulți specialiști) și sunt tare recunoscătoare de fiecare dată.

– Un alt medic de excepție este și Adrian Borș, el e cel care mi-a redat încrederea și m-a asigurat ca voi fi mamă.

– Monitorizarea sarcinii am făcut-o la policlinica de stat (Ciocana) la doamna doctor Irina Grișina, să o căutați dacă sunteți și voi la acea policlinica.

– Adrian seamănă cu tăticul lui, e leit, dar are ceva și de la mine, așa ca, seamănă cu EL.

– Da, copii mai vreau, da, nu e ușor, dar e atât de frumos și unic încât nimic nu mai contează

Sursa: Instagram.com

Citește și: Exclusiv. Primul interviu al lui Lili Lozan după ce a devenit mămică pentru prima oară (Foto)