A ținut bucuria doar pentru ea și familia sa. Lili Lozan a anunțat public că devenise mamă abia după ce minunea de băiețel a venit pe lume, la început de iunie. Prezentatoarea ne-a dezvăluit de ce nu a făcut publică sarcina, când revine la micile ecrane și ce emoții a trăit când și-a cunoscut live băiețelul – Adrian Jr.

„Cuvintele nu pot reda ce am simțit”

„Am aflat ca port minunea sub inima pe data de 3 Octombrie, fix cu o zi înainte de ziua mea, asta a fost cea mai mare binecuvântare și am născut pe 3 Iunie – coincidență frumoasă. Cuvintele nu pot reda ce am simțit în ziua aia, dar am hotărât să păstrăm pentru noi noutatea și le-am zis tuturor abia pe 19 Decembrie, de ziua soțului, am vrut sa ne asigurăm că totul e bine și că am o sarcina fără probleme… mămicile o să înțeleagă, or fiecare analiza și ultrasonografie e cu emoții”, povestește pentru EA.md Lili.

 

„Am trăit momentul în liniște”

„Nu a fost neapărat un scop să păstrăm taina, dar în primele luni burtica practic nu se vedea. Apoi au urmat 3 luni de Carantina și m-am gândit că a picat tare bine. Iarăși, nu e vorba de superstiții, ci de rațiune. Nu am vrut cumva să fiu asaltată de emoții și felicitari, am vrut să păstram momentul pentru noi. Egoist, poate, dar am așteptat atât această minune, că ne-am trăit momentul în liniște și a fost cea mai bună decizie pentru noi și Bebeluș”, mai povestește prezentatoarea TV.

Prenumele… demult era

„Au fost atâtea coincidențe minunate, că așa a vrut Dumnezeu. Cândva, demult, i-am zis soțului dacă avem un băiețel o să îi punem numele Adrian. Îmi place, e un nume puternic și eu voi fi fericită să am doi Adriani în casa. Așa că la alte Prenume nici nu ne-am gândit”, spune prezentatoarea de la „Prima Oră”.

„Nu pot să aleg cuvintele”

„Pentru prima dată în viață nu pot să aleg cuvintele, doar emoții. Când am văzut ghemotocul și când l-am auzit plângând am trăit un amalgam de emoții, care nu se descriu. În câteva secunde am înțeles că a meritat așteptarea și el e viața mea, a noastră, iar când, în următoarele minute mi l-au pus la piept și a început să mănânce, am uitat de tot și toate”, a recunoscut Lili pentru EA.md.

Fără planuri mari

„Am decis, planuri nu fac. Cu ajutorul lui Dumnezeu am avut o sarcina tare ușoară și mă gândeam că o sa lucreaz până nasc, dar din cauza virusului din Martie am stat acasă, respectiv, planurile date peste cap. Deși acum înțeleg că așa a fost mai bine. Prioritate acum e copilașul, dar îmi doresc din Septembrie să merg la muncă. Facem pe 1 Septembrie 10 ani de „Prima Oră” și aș vrea să revin, că îmi este dor. Dar iarăși, program tare scurt, fuga la emisiune și acasă – vreau să savurez fiecare clipă alături de copilaș”, mai spune prezentatoarea.

Îmi doresc să fie sănătos și noi să fim sănătoși să îl creștem frumos, să îi oferim copilărie fericită și să creștem un om bun. M-am convins că Dumnezeu e mare și trebuie să fim încrezători – așa că eu am mare încredere că totul va fi bine!

„Virusul ăsta m-a pus față în față cu realitatea”

„La maternitate a trebuit să fiu pe cont propriu. Am fost anunțată că soțul în sala de naștere nu va fi, ca bunicii o să își vadă nepotul mult așteptat abia a treia zi. Fiecare consultație și analiza a fost cu emoții mari, dar am avut parte de medic de excepție –  Vadim Scarlat și o echipă de profesioniști, care efectiv mi-au dat atâta siguranță.. Mi-au zis „acum trebuie să ai încredere în noi” și am avut. Experiența nașterii a fost frumoasă, m-am recuperat bine și acum savurez plăcerea de a fi mamă”, mai spune în final Lili Lozan.

Foto: Arhiva personală 
*A se prelua doar cu acordul Lili Lozan

*Urmărește canalul nostru de pe Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe urmărește canalul nostru de pe Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA