A trecut mai bine de o lună de când în presa rusească s-a scris despre boala cruntă de care ar suferi Anastasia Zavorotnyuk. Este pentru prima dată când un membru al familiei a vorbit la acest subiect. 

Sătulă probabil de toate zvonurile care au apărut în mediul online, privind starea de sănătate a mamei sale, subiect care se discută intens și în cadrul emisiunilor TV, fiica Anastasiei Zavorotnyuk a decis să facă un apel la bunul simț al tuturor.

Potrivit woman.ru, Anna Zavorotnyuk a venit cu o adresare către toți jurnaliștii care încearcă să afle detalii, care îi dau târcoale atât ei cât și membrilor familiei, prietenilor, vecinilor sau pur și simplu oamenilor care o cunosc pe actriță, cu rugămintea să înceteze. Tânăra de 24 de ani a făcut un apel la ei prin intermediul rețelelor sociale: „Lăsați-mă pe mine și familia mea în pace și mulțumesc oamenilor care sincer ne doresc bine”.

Zilele trecute, în presă ar fi apărut zvonuri precum că fetei i s-a oferit o sumă imensă pentru a-și face apariția în cadrul emisiunii lui Andrei Malahov, lucru pe care Anna a dorit să-l dezmintă: „Afirm cu toată responsabilitatea că, „știrea” precum că mi s-au oferit milioane pentru participarea la emisiunea lui Andrei Malahov, este un fals absolut. Nici Andrei (pe care familia îl cunoaște personal), nici redactorii emisiunii, nu mi s-au adresat cu așa o propunere. Încă o dată îi rog pe jurnaliști să nu speculeze cu sensații inventate. Este insuportabil când pentru „a fi pe val”, se folosesc de orice minciună”

Amintim că ultimele zvonuri privind starea de sănătate a actriței dezvăluie că Anastasia Zavorotnyuk s-ar fi trezit din comă și că se simte mult mai bine, iar medicii i-ar da șanse de supraviețuire.

Citește și: Ultimele informații despre Anastasia Zavorotnyuk: E conectată la aparatul de respirație artificială. Mai are șanse? 

SURSA

Vezi și: Medicii îi dau speranțe. Prietena Anastasiei Zavorotnyuk a dezvăluit că actrița se simte mai bine