Miercuri, 18 septembrie, presa din Rusia a anunțat că Anastasia Zavorotnyuk a ieșit din coma în care s-a aflat până acum, ba chiar respiră fără ajutorul aparatelor. Din fericire, aceste zvonuri au fost comfirmate de prietena actriței. 

Potrivit woman.ru, când au apărut zvonurile despre îmbunătățirea stării de sănătate a actriței, acestea le creau îndoieli tuturor, deoarece mai mulți medici au dezvăluit că tipul de cancer de care ar suferi Anastasia, nu este operabil, ci fatal. Totuși, cei care urmăresc și așteaptă noutăți, cu sufletul la gură, au respirat ușor când vestea a fost confirmată de prietena acesteia, care nu a dorit să-și dezvăluie identitatea.

După spusele femeii, aceasta a încercat de nenumărate ori să o contacteze pe vedetă sau pe PR managerul ei. În sfârșit, cea din urmă i-a transmis un mesa. „Marina Potapova (PR managerul artistei, n.r.) ne-a scris că Anastasia are șanse mari de însănătoșire. Aceasta a adăugat că starea ei s-a îmbunătățit considerabil și s-a trezit din comă. Medicii îi dau speranțe. Toate familia se roagă și speră să se întâmple o minune.”, a povestit pentru „Moscovskii komsomoleț” prietena Anastasiei Zavorotnyuk.

Zilele trecute, fiica actriței, Anna, i-a făcut o vizită mamei sale. Aceasta a fost filmată în curtea clinicii în timp ce ținea în mână un balon mare roșu, în formă de inimă – un gest draguț și încurajator pentru mama sa.