„Parcă e alt om”, asta le-a spus jurnaliștilor o vecină a actriței. Femeia spune că a vazut-o pe vedetă și aceasta ar fi extrem de schimbată din cauza bolii de care ar suferi – cancer în stadiul patru, aceiași boală cu care s-a luptat și Janna Friske. Presa din Rusia scrie că Anastasia Zavorotnyuk ar fi internată în spital în secția de terapie intensivă. 

Citește și: Reacția Anastasiei Zavorotnyuk la întrebarea dacă e bolnavă de cancer

La sfârșitul lunii august presa din Rusia a scris că nașterea celui de al treilea copil i-a declanșat actriței o boală cumplită, cancer la creier. Recent jurnaliștii ar fi reușit să vorbească cu venicii actriței. Potrivit „Sluhi” familia Anastasiei locuiește în cartierul Krekshino din Moscova, unde cu ei s-a mutat și mama vedetei, Valentina. Femeia este văzută foarte des la biserică, plânge și se roagă, dar nu vrea să vorbească de starea fiicei sale.

Vecinii au mai povestit că în acestă vară au vazut-o foarte rar pe actriță. „Credeam că Nastea e plecată în America cu fiica cea mare, dar mai apoi Valentina, mama ei, a povestit că Nastea este acasă, dar suferă de dureri cumplite de cap și nu poate dormi nopțile”, au adăugat vecinii. 

(Anastasia alături de soțul ei.)

O altă vecină a povestit că s-a întâlnit cu Zavorotnyuk. Femeia a spus că a recunoscut-o cu greu. Se pare că actrița ar fi adăugat în greutate din cauza tratamentului. „Da, este bolnavă. Acum se pare că este internată în spital, dar în acestă vară era acasă. Am văzut-o recent. Sinceră să fiu aproape că nu am recunoscut-o. Ea a fost mereu slabă, iar cu era cu multe kilograme adăugate, un alt om”, a mărturisit femeia potrivit Sluhi.”

Anastasia Zavorotnyuk nu a comentat zvonurile despre boală, în schimb impresarul ei a spus că aceasta va oferi un interviu și va povestit totul. Bărbatul a sublinit că actrița nu vrea să facă bani de pe urma declarațiilor ei. Actrița a spus că nu va permite ca interviul pe care îl va oferi să fie apoi vândut altor instituții media.