Presa din Rusia anunță că starea de sănătate a actriței este din ce în ce mai critică. Anastasia Zavorotnyuk nu mai poate respira de sine stătător, iar medicii au fost nevoiți să o conecteze la aparatele de respirație artificială.

Au trecut câteva săptămâni de la apariția zvonurilor despre boala Anastasiei, același tip de cancer care a răpus-o și pe Janna Friske.

Ulterior acestea au fost confirmate, iar fanii actriței, dar și cei care nu-i urmăreau activitatea se declară întristați și chiar șocați de vestea despre starea de sănătate a Anastasiei Zavorotnyuk. Toți urmăresc cu sufletul la gură știrile, în speranța de a primi noutăți bune. Din păcate, mai multe portaluri media au doar vești triste: starea de sănătate a femeii este din ce în ce mai grea, aceasta fiind indusă în comă medicamentoasă.

Amintim că săptămâna trecută presa din Rusia afirma: „Anastasia Zavorotnyuk suferă de cancer în stadiul patru și se află la terapie intensivă”

Se anunță că actrița ar suferi de o tumoare pe creier, cancerul fiind în stadiul patru. Ea ar fi fost internată la terapie intensivă, într-o clinică de la Moscova, fiind transferată dintr-o clinică poloneză unde urmase un tratament în ultimele patru săptămâni.

Pe 14 septembrie publicația Mash anunță că, Anastasia Zavorotnyuk a fost parțial paralizată, iar medicii au luat decizia de a renunța la terapia intensivă. Pe 15 septembrie, aceeași sursă dezvăluie că actrița nu mai este în stare să respire de sine stătător, aceasta fiind conectată la aparatul pentru ventilația artificială a plămânilor. Astăzi, woman.ru, anunță că au survenit complicații precum: insuficiența pluriorganică și pneumonie.

5tv.ru anunță că rudele Anastasiei au fost observate lângă clinică. Mama actriței, Valentina Zavorotnyuk și soțul acesteia, Petr Chernishev, păreau extrem de îngrijorați. Toți se întreabă dacă vedeta mai are șanse la viață și speră să se întâmple un miracol.

SURSA

Foto: Instagram.com/a_zavorotnyuk