Mama este cea mai scumpă ființă de pe acest pământ, iar pentru tine cea mai specială zi din viață este nunta. Ziua în care nu ai cum să nu o surprinzi pe MAMA. 

Dacă ai vrea să o surprinzi pe cea mai dragă persoană din viața ta, noi venim cu câteva idei. 

Foto: weddcamp

Cu siguranța astfel îi vei transmite cât de mult o apreciezi și cât de mult înseamnă pentru tine. Iată ce ai putea face pentru mama ta în ziua în care vei spune „DA” și îi vei avea aproape pe cei dragi.

Te ajută să te pregătești în dimineața nunții 

 Las-o să te ajute să te pregătești în dimineața nunții să te îmbraci, machiezi, încalți sau alte detalii importante. Cu siguranță te-a îmbrăcat de milioane de ori când erai mică. Iar, acum, într-o zi atât de specială, dacă o vei ruga să te ajute să îmbraci rochia de mireasă, cu siguranță va fi un moment emoționant pentru ea. Asta deoarece își va aminti de acele momente din copilăria ta.

Foto: wedmag

Stai câteva minute doar alături de ea 

 Când ești pregătită pentru marele eveniment, de machiaj, coafat și după ce te vei îmbrăca în rochia de mireasă, stai câteva minute alături de mama ta și bucurați-vă pur și simplu de acele momente prețioase pe care le trăiți împreună. Arată-i în felul acesta cât de mult înseamnă ea pentru tine.

Dansați împreună în ziua nunții

Dansați împreună la petrecerea de nuntă. Seara, la petrecere, invit-o pe mama ta la dans. Ai putea plănui dinainte acel moment, astfel încât, la nuntă, să fie plăcut surprinsă. Alege o melodie care știi că sigur îi place. După care dansați împreună. 

Te poate conduce la altar 

Dacă, dintr-un anumit motiv, tatăl tău nu este prezent la nuntă, atunci te poți gândi și la posibilitatea de a o întreba pe mama ta dacă dorește să te conducă ea la altar. Cu siguranță va accepta emoționată.

Poezii și cântece dedicate mamei tale

O altă surpriză plăcută este o dedicație specială chiar de la tine pentru mama ta. Nu trebuie neapărat să poți scrie poezii, pentru că orice cuvânt sincer pe care o să-l spui o va emoționa pe mama ta.

Felicitare și cuvinte de mulțumire înregistrate prin video

În acest video vei spune ceva frumos mamei tale, fiind înregistrare video îți va fi mai ușor. Nu vei avea emoțiile atât de mari. Mama ta va fi surprinsă, dar și mulțumită. Este o surpriză la care nu se așteaptă toți. La finalul videou-lui apari tu cu un buchet mare de flori.

Tu ce ai mai adăuga în această listă de surprize?

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: