Îți plac cartofii, indiferent în ce mod sunt aceștia gătiți? Îți prezentăm o rețetă foarte simplă, cu muuuulți cartofi dați prin răzătoare, care se gătește foarte rapid și este mega delicioasă.

Uitați de banalii cartofi prăjiți, piure de cartofi sau cartofi la cuptor. Iată ce minunăție putem face din câțiva cartofi simpli.

Vă propunem o rețetă foarte populară în Statele Unite; este vorba despre cartofi rași la caserolă-foarte simplu de făcut și absolut delicioși.

Ingredientele necesare:
câțiva cartofi dați prin răzătoare;
sare și piper după gust;
300 grame de cremă de supă de pui (putem folosi și supă obișnuită);
450 de grame de smântâna;
1/2 cană de unt topit;
1/2 cană de ceapă tocată;
cașcaval ras.

Pregătirea este foarte simplă: tot ce trebuie să facem să adăugăm cartofii rași într-o tavă, apoi să amestecăm supa de pui cu smântâna, untul topit și ceapa mărunțită. Adăugăm peste cartofi, iar la final presărăm cașcavalul ras. Băgam la cuptor și lăsăm până se rumenesc (aproximativ 45-55 de minute).

Distribuie articolul: