Beneficiile sfeclei sunt incontestabile, de aceea ar trebui mai des să o consumi în diferite moduri.

Sfecla îmbunătățește funcționalitatea intestinului și curăță ficatul. Astfel că e bine să o consumi, preparând-o în diferite moduri. Îți propunem o rețetă de chefir din sfeclă, care îți va alimenta organismul cu vitamine.

Pentru preparerea chefirului din sfeclă va fi nevoie să razi sfecla prin răzătoare și să storci sucul.

Ulterior, ia 100 de grame de suc din sfeclă și 100 grame de chefir. Amestecă bine ingredientele, iar peste 2-3 ore îl poți bea. Se recomandă consumul chefirului înainte de somn.

Sfecla roșie se numără printre legumele cele mai rezistente la vreme de iarnă și, totodată, un ajutor extraordinar pentru organism în timpul sezonului rece. Dar dacă despre aportul de energie vitală al sfeclei se scrie mult, o altă variantă a ei, la fel de importantă, este mai puțin popularizată, anume – sfecla roșie este un ajutor extraordinar pentru sănătatea copiilor, încă din timpul vieții intrauterine

Distribuie articolul: