Trendul aceste veri în materie de manichiură sunt desenele cu cireșe, lămâi, căpșuni, prune, broccoli și diverse fructe și legume. Vezi mai multe exemple pentru a te inspira și a fi la modă în această vară.

Unghiile vopsite în culori aprinse nu renunță la pozițiile de top din trendurile modei – acum imaginile legumelor și fructelor înlocuiesc inimile și emoticoanele. Moda microrealismului poate fi identificată atât în tatuaje, cât și în machiaj, iar prezența și în manichiură nu este de mirare.

Cele mai populare opțiuni pentru un astfel de design sunt imaginile cu cireșe, căpșuni și lămâi. Pentru un astfel de desen puteți folosi un dotter obișnuit (instrument pentru aplicarea punctelor pe unghie), prin care pur și simplu puneți câteva puncte de culoarea dorită, iar pentru desene mai detaliate, veți avea nevoie de o perie subțire și de cel puțin trei nuanțe de lac.

Pentru a va inspira și a vedea diferite modele va îndemnăm să vizitați pagina de instagram a meșterului în manichiură Betina Goldstein, care reușește să deseneze pe unghii chiar și ceapă sau roșii, dar în același timp să facă arta demnă de covorul roșu.

Dacă vă este frică că unghiile vor arăta prea încărcat și colorat, aplicați modele mici de desene, chiar direct deasupra bazei pentru unghii. Iar dacă nu vă este frică, nu ezitați să încercați modelul cu diferite fructe pe fiecare unghie. În această primăvară, și vară cu cât manichiura va fi mai colorată și strălucitoare cu atât mai trendy vei fi.

Sursa: glamour.ru