Acum două luni, talentata soră a Deliei le-a făcut un legământ fanilor săi virtuali: a promisă că pe parcursul sarcinii va arăta „mai bombă ca niciodată” și se ține de cuvânt. Nu a ratat niciun antrenament la sală, iar cum arată în prezent, vedeți mai jos.

Sarcina nu este o boală și nici o dizabilitate, ba tocmai o perioadă în care poți înflori din plin – asta le demonstrează Oana Matache altor viitoare mămici. Tânăra se află în 5 luni de sarcină, iar burtica deja vizibilă nu o împiedică să își asume angajamentul asumat.

Oana respectă un regim regulat și personalizat de antrenamente, iar mentor, în calea transformării sale, e nimeni altul decât Sergiu Sandu – un reputat antrenor personal din București, care își ajută clienții să își minitorizeze mai ales nutriția.

15 idei de gustări ușoare și detoxifiante, de la Sergiu Sandu – antrenorul vedetelor din România

https://www.instagram.com/p/BVpkvo4B8Au/?taken-by=oanacosanzeana

Multe dintre clientele lui Sergiu sunt gravide, iar antrenorul le ajută pe viitoarele mămici să se mențină într-o formă fizică de invidiat pe întreg parcursul sarcinii.

Sergiu Sandu o motivează pe Oana să atingă noi și noi performanțe, tocmai de aceea o filmează deseori în timpul antrenamentelor, făcând publice imaginile pe Instagram. Oana realizează exerciții mai ales pentru picioare și coapse.

„Update: suntem în luna a 5-a și am pus doar 0.5kg. Fără diete, doar cu antrenamente făcute sistematic”, mărturisește Oana, cu mândrie.

Cum se antrenează, vedeți aici:

Exercises by @sergiu_sandu #fitmom #18weekspregnant

A post shared by oanacosanzeana (@oanacosanzeana) on

Antrenament cu @sergiu_sandu 😥

A post shared by oanacosanzeana (@oanacosanzeana) on

Zi si tu 🙂

A post shared by oanacosanzeana (@oanacosanzeana) on

 

Foto: Instagram.com