Cum iubim, pe cine iubim, de ce iubim, ce simțim și când iubim? Sunt întrebările pe care și le pune fiecare, măcar o dată în viață. De mare ajutor în descoperirea de sine pot fi astrele, care ne dezvăluie lucuri despre noi și și ne deschid ochii spre trăsături despre care nici nu știam. Învățăm astfel ce putem face pentru a fi fericiți. 

Iată cum iubește fiecare zodie, potrivit horoscop.kudika.ro:

Berbec

Ești agitată și pasională atunci când iubești, însă poți fi și tandră. În mod obișnuit, ești sinceră cu sentimentele tale față de partenerul de cuplu. În momentul în care dezvolți emoții pentru o anumită persoană, cu siguranță lucrurile se schimbă pentru tine și începi să trăiești mult mai intens și să simți totul la un alt nivel.

Totuși, nu-ți este teamă să fii singură și nici nu te grăbești să fii în relații doar de dragul de a fi – doar o persoană cu adevărat specială ajunge să te cucerească. Când ești rănită, ai nevoie de mult timp pentru a te vindeca. Însă nu te descurajezi și nu renunți la dragostea adevărată.

Taur

În ciuda stilului tău extravagant și plin de pasiune pe care îl afișezi, în sufletul tău ești o persoană destul de timidă. Ești un amestec unic de farmec și modestie – iar aceste două calități te pot face să pari de neatins pentru unele persoane.

Ești o romantică înnăscută și îți place la nebunie să fii într-o relație – să iubești și să fii iubită. În momentul în care te îndrăgostești, oferi iubire cu tot sufletul tău – ești loială, dedicată și știi ce îți dorești de la relația de cuplu.

Gemeni

Gemenii inteligenți sunt destul de fermecători în dragoste și cunoscuți pentru răbdarea pe care o au în orice aspect al vieții. Nu se grăbesc nicăieri – iar uneori acest obicei nu doar că poate fi văzut ca un defect pentru unele persoane, dar îți afectează și nivelul de angajamnet deoarece ești unul dintre semnele zodiacale care nu prea își dorește stabilitate sau nu caută să își facă repede o familie.

Cu toate acestea, natura ta neliniștită nu sugerează o lipsă de sensibilitate deoarece ești foarte grijulie. Probabil că te vei îndrăgosti de cineva care este spontan și aventurier. Când vine vorba de găsirea persoanei potrivite pentru tine, cel mai bine este să cauți pe cineva care iubește viața la fel de mult ca tine.

Citește și: Te iubesc, dar nu o arată. 4 zodii care își exprimă cu greu sentimentele

Rac

Ești o persoană cu o sensibilitate incredibilă; starea ta de spirit este foarte afectată de stările celor din jur. Ești intuitivă, misterioasă și foarte creativă. Semnul tău ar putea indica o dorință puternică de a fi într-o relație.

Îți dorești foarte mult să trăiești viața alături de altcineva pentru că uneori te hrănești cu fericirea persoanei cu care ești. De asemenea, îți place să te bucuri de atenție și să faci gesturi romantice. De multe ori ajungi să oferi prea mult din tine și să uiți cine ești sau ce îți dorești de la viitor. De aceea este important să eviți persoanele care vor să profite de sensibilitatea ta.

Leu

Te-ai născut într-o zodie care adoră să fie în lumina reflectoarelor. Puține semne zodiacale pot atrage atenția așa cum o faci tu. Prezența ta puternică și natura acerbă vor atrage probabil și o mulțime de pretendenți. De asemenea, pozitivitatea și farmecul tău natural te pot ajută să îți atingi multe dintre obiectivele vieții, însă poți pierde concentrarea cu ușurință atunci când ajungi să te îndrăgostești.

Ar trebui să cauți un partener care nu doar că îți permite să fii tu însăți, ci să te și încurajeze să îți atingi obiectivele și care să fie mândru de tine.

Fecioară

Tu ești foarte selectivă când vine vorba de posibilii parteneri romantici – și asta deoarece ai o personalitate independentă și știi ce îți dorești de la viață. Nu cauți un suflet pereche perfect, ci o persoană matură cu care să crești frumos.

Mercur, planeta care îți guvernează zodia, plantează în tine o puternică calitate intelectuală. De aceea îți dorești mult să fii cu cineva care să te susțină necondiționat, să creadă în tine și să te motiveze să te dezvolți și să devii cea mai bună versiune a ta.

Balanță

Tu ești o persoană care iubește frumusețea din oameni, fiind considerată una dintre cele mai afectuoase semne zodiacale. Te îndrăgostești ușor și te bucuri cu tot sufletul de relația în care ești.

Acest lucru poate provoca mici probleme de-a lungul vieții deoarece ajungi să faci compromisuri majore pentru ca persoana de lângă tine să se simtă bine și să fie fericită. Cheia este să nu uiți de tine și, din când în când, să fii egoistă și să te pui pe primul loc. Nu uita că tu ești cea mai importantă.

Scorpion

Ești o persoană cu o sensibilitate incredibilă; adâncimea sufletului tău nu cunoaște limite și, din acest motiv, cauți relații cu adevărat speciale. Când iubești, iubești cu adevărat și îi ești recunoscătoare partenerului pentru toate emoțiile și stările pe care le ai datorită lui.

Totuși, căutând întotdeauna ceva diferit, foarte puține persoane ajung să te mulțumească. Încearcă să înțelegi că nu toată lumea experimentează viața sau dragostea cu o asemenea intensitate și că uneori simplitatea poate fi experiență semnificativă pe care o cauți.

Săgetător

Ești o persoană optimistă, mereu cu zâmbetul pe buze; chiar și așa, în dragoste poți fi destul de timidă. Chiar dacă pari încrezătoare din exterior, în interior îți poate fi greu să îți aduni curajul pentru a te așeza la casa ta.

Preferi un partener care să fie o provocare pentru tine și, în același timp, să îți ofere spațiul de care ai nevoie pentru a nu te simți încătușată și a te bucura de viață așa cum îți dorești.

Capricorn

Ești o persoană responsabilă, matură și sinceră. Îți este greu să găsești iubirea de care ai tu nevoie pentru că în dragoste ești mai perfecționistă ca oricând și ai deja o listă clară cu ce ti-ai dori de la partenerul de cuplu.

De obicei nu te grăbești să fii în relații pentru că preferi pe cineva care să te accepte pentru ceea ce ești și care să te încurajeze să rămâi la fel indiferent de situație. Atunci când iubești, te implici treptat, puțin câte puțin, cu o răbdare incredibilă analizând fiecare detaliu. Iar când alegi să te dedici relației în care ești, o faci pe deplin, trup și suflet.

Vărsător

Fiind o persoană prietenoasă și deschisă, este posibil ca unele persoane să creadă că flirtezi cu ele chiar și atunci când nu o faci. Ești sinceră și directă cu sentimentele tale – nu doar în relația de cuplu, ci în orice relație pe care o ai (chiar și pe plan profesional. În același timp, ești o fire preocupată de libertatea personală – ai nevoie de spațiul tău.

Nu te interesează relațiile convenționale. Nu urmărești un trend anume, tu iubești cum știi mai bine. Vrei să fii cu cineva la fel de unic și de interesant ca tine, cu o personalitate incredibilă, strălucitoare.

Pești

Ești o fire profund emoțională, intuitivă și creativă și dorești conexiuni profunde și semnificative pentru a fi fericită. În relații, ești foarte generoasă și îi permiți sufletului tău să se îndrăgostească imediat.

De obicei îți urmezi inima în orice aspect al vieții tale. Ești conștientă de fiecare alegere pe care o faci și permiți emoțiilor tale să îți dicteze drumul în viață. Încerci să construiești relații în care să te simți confortabil împărtășind gândurile și sentimentele tale profunde – ai o dorință puternică de a fi înțeleasă și acceptată pentru ceea ce ești.

Vezi și: Cupluri de zodii care sunt puse pe ceartă și au mai puține șanse să rămână împreună

Sursa: horoscop.kudika.ro

Foto: Pexels.com