Vă întrebați de ce vă certați atât de des? Este posibil să fiți unul dintre acele cupluri din zodiac care sunt mai predispuse la conflict. Chiar și așa, nu este neapărat o regulă și nici nu e totul pierdut. Comunicarea pe tonuri calme în care să ascultați și să fiți ascultat este cheia spre o relație armonioasă. Dacă însă nu se întâmplă acest lucru, poate că e vina astrelor.

Iată care sunt cele 3 cupluri zodiacale care se ceartă mereu, potrivit dcmedical.ro.

Berbec și Rac

Racii sunt persoane familiare care nu iubesc imprevizibilitatea. Berbecii sunt îndrăzneți, spontani și, uneori, destul de contondenți. În același timp racii sunt foarte sensibili și iau lucrurile personal.

Taur și Săgetător

Taurii vor securitate și stabilitate. Vor să-și creeze propria bulă sigură și nu vor să o părăsească. Săgetătorii sunt opusul lor: oameni cu spirit liber, cărora le place să călătorească în diferite locuri și nu le place să stea într-un singur loc pentru totdeauna.

Pești și Fecioară

Peștii sunt oameni empatici care vor să cunoască intențiile altora și Deci, vor încerca din greu să spargă zidurile Fecioarei și să-și cunoască personalitatea reală. Însă, Fecioarele mențin întotdeauna un zid în jurul lor, potrivit pinkvilla.com.

Sursa: dcmedical.ro