La un moment dat, fiecare dintre noi a simțit un blocaj și nu a reușit să-și exprime sentimentele. Află că sunt câteva zodii, mai introvertite, care se confruntă frecvent cu problema de a nu-și putea exterioriza emoțiile, chiar dacă iubesc.

Mulți dintre cei care se află în relații se tem să nu ofere totul pe tavă și să rămână suferind. Aceste zodii își exprimă greu sentimentele și au un scut de protecție, ferindu-se să își deschidă sufletul pe deplin.

Iată cei patru nativi zodiacali care nu-ți spun că te iubesc, deși o simt, potrivit știridinlume.

Berbec

Sunt persoane care știu să comunice și sunt foarte directe atunci când ceva nu este pe placul lor. Cu toate acestea, nativii devin introvertiți atunci când vine vorba despre relațiile de iubire. Le este greu să recunoască faptul că sunt îndrăgostiți sau să o spună cu voce tare.

Berbecii nu vor face declarații de dragoste, chiar dacă și-ar da viața pentru tine. Nici nu va spune prea des te iubesc, ei preferând să demonstreze prin fapte acest lucru.

Balanță

Balanțele sunt persoane foarte inteligente și pragmatice. Ele nu prea vorbesc despre propriile emoții și sentimente. Una dintre trăsături de caracter ale zodiilor este timiditatea, iar balanțele sunt foarte rușinoase când vine vorba despre gesturi de dragoste, mai ales în public. Ele trăiesc cu teama de a nu compromite ceea ce au construit. Chiar dacă știu bine ce se simt și nu se feresc să spună adevărul crud în față, ele nu au intenția de a îi răni pe ceilalți. Sunt persoane rezervate și vor să spună lucrurile mai degrabă prin acțiuni, decât prin vorbe.

Vărsător

Se spune despre ei că sunt superficiali și visători. Mai mult, ei vor să fie mereu liber și se tem că dacă se îndrăgostesc devin vulnerabili. Ei se feresc de emoții și sunt de părere că aceste lucruri sunt intime, despre care e bine să nu vorbești.

Scorpion

Îi deschizi sufletul cu mare greutate și nu vei ști felul în care se simte pe interior niciodată. Sunt persoane tare retrase și rezervate. Vei crede că nu îi pasă, dar nu e deloc așa. Ei se feresc să vorbească despre ceea ce simt, pentru că sunt zodii care duc lupte interioare și se refac singuri.

Sursa: știridinlume