Rac

Dragostea de care sunt capabili acești nativi pare venită din altă lume. O dragoste copilăroasă, dezinteresată, dăruită fără nicio reținere. Racul își face un scop din a-i oferi partenerului de viață totul, pentru a-l vedea fericit. Foarte sensibilă și sentimentală, mai ales femeia-Rac este cea care își asumă rolul matern, protector pentru cei pe care îi iubește, în special pentru jumătatea ei. Nu pierde nici un prilej de a-și demonstra iubirea și este printre cele mai romantice semne zodiacale. Când partenerul tău de viață este un Rac, știi că nu vei fi niciodată singur în momentele grele.

 

Scorpion

Pasiunea lui nu are limite și nu există lucru pe care să nu-l facă în numele iubirii. Scorpionii sunt capabili de orice nebunie ca să-și câștige (sau că să nu-și piardă) dragostea. Consideră apropierea fizică drept modalitatea cea mai sigură de a-și demonstra sentimentele. Sunt foarte pasionali în intimitate și vor să se simtă în permanentă admirați, râvniți, doriți. Sexul este pentru ei rezolvarea oricărui conflict și combustibilul care menține viu focul pasiunii. Când este îndrăgostit, Scorpionul va pune persoană iubita mai presus de el însuși, iar satisfacția supremă este să-și găsească un suflet alături de care să vibreze. Nu poate trăi fericit nici măcar o zi în lipsa iubirii.

Pești

Când iubesc pe cineva, Peștii trăiesc ca într-un basm. Sunt cei mai romantici din tot zodiacul și nu rămân niciodată datori când e vorba de iubire: dacă se simt iubiți, te vor purta în sufletul lor și te vor transforma în cea mai adorată ființă din lume. Pentru ei, dragostea înseamnă să te contopesti cu celălalt, să-l asimilezi în Universul tău și să-i accepți trecutul, greșelile, defectele, laolaltă cu toate motivele care te fac să-l iubești. Serile romantice în doi, cu un pahar de vin și lumânări parfumate, micile daruri și șoaptele de iubire sunt lucrurile mărunte pe care și le doresc Peștii nu doar când au ceva de sărbătorit.

Balanță

Balanță este semnul zodiacal care întotdeauna îi pune pe ceilalți pe primul loc. Dacă nu e toată lumea mulțumită, bucuroasă, zâmbitoare, Balanța nu se poate bucura de nimic pe deplin. La fel se întâmplă în iubire. Are nevoie de admirație și de afecțiune, dar o și oferă în aceeași măsură. Dacă te iubește, o Balanță nu are nevoie de un motiv special că să-ți cumpere flori, ciocolată sau chiar cadouri scumpe, pe care te-ai aștepta să le primești la o aniversare importantă. Singură problema a Balanțelor este că le este greu să-și dedice atenția și iubirea unei singure persoane toată viață, dar dacă se întâmplă asta, dragostea lor e una că-n filme.