Poate nici nu ai observat, dar unele relații nu merg tocmai fiindcă facem alegerile greșite. Vezi mai jos cum este bărbatul care te atrage, și de ce e mai dificil să ai  o relație armonioasă cu acesta.

Berbec

Este atras de persoanele care i se supun.

De obicei, are legătură cu încrederea (nu-și fixează standarde înalte și atunci se simt fantastic atunci când știu sunt adorați de către partener) sau cu înclinația naturală de a-i conduce și învăța pe alții. Berbecii se vor da de ceasul morții ca înțeleagă de ce nu sunt fericiți alături de o persoană care corespunde cerințelor. Asta până când vor înțelege au nevoie de o persoană cu care conducă împreună, nu și asume rolul de părinte sau de profesor.

Taur

Este atras de persoanele care nu sunt în liga lui.

Taurii sunt foarte interesați de orice persoană pe care o consideră interesantă, chic, inteligentă și atrăgătoare. De fapt, ei vor se împrietenească, se întâlnească și se căsătorească cu persoane care le pot aduce o urcare în ierarhia socială. Și sunt foarte dezamăgiți atunci când descoperă relația respectivă a fost bazată pe iluzii și idealuri deșarte.

Gemeni

Sunt atrași de persoanele pe care nu le pot avea.

Gemenii au nevoie de cineva cu picioarele pe pământ, cu o logica impecabilă și fără frică de implicare. Pentru nativii zodiei se simtă în siguranță și iubiți, au nevoie știe partenerul le suportă toate problemele de temperament, opiniile și visurile. Însă, adesea, dau peste oameni care îi fac simtă și mai rău decât se simțeau singuri.

Rac

Este  atras de ideea de a iubi. 

Racii nu sunt cunoscuți ca mari visători, deși sunt foarte emotivi și idealiști. Din această cauză, ei sunt atrași de persoanele despre care cred sunt ideale pentru ei, fără gândească dacă relația ar putea funcționeze în realitate.

Leu

Este atras de persoanele care îl provoacă.

Puține lucruri pot fi mai atrăgătoare pentru un Leu decât apariția unei persoane care îi lansează o provocare. Oricât ar părea de atrăgătoare aceasta ipoteză, în realitate ea este complet imposibilă. Leii au nevoie de cineva care -i secondeze, nu cu care se lupte pentru supremație.

Fecioară

Este atrasă de persoanele care nu o înțeleg.

Nativii zodiei tânjesc fie înțeleși și acceptați și le place dețină controlul asupra propriei vieți. Toate acestea se năruiesc pentru Fecioarele sunt atrase tocmai de persoanele care nu le înțeleg deloc, care le pun la îndoială motivația și obiceiurile și care le fac simtă înnebunesc din cauza felului în care se simt.

Balanță

Este atrasă de persoana pe care o iubește pe bază de reciprocitate.

Balanțelor le place aibă parte de iubire în viețile lor. Atunci când relația începe scârțâie, Balanța va deveni din ce în ce mai obsedată, încercând facă un cerc se potrivească într-un pătrat.

Scorpion

Este atras de persoana pe care o considerămai bună decât el”.

Scorpionii sunt cu adevărat masochiști și adesea sunt atrași de oamenii de care știu vor fi respinși în cele din urmă. Iar dacă asta nu se întâmplă, nativii zodiei vor sabota ei înșiși relația, pentru un cuplu sănătos nu se poate naște dintr-un sentiment de inferioritate față de partener.

Săgetător

Este atras de persoana care-l intrigă și care îi scapă printre degete.

Săgetătorul va urmări până la capătul lumii ceva ce-l intriga. Este o zodie recunoscută pentru puterea de introspecție, umor sec și interesul profund pentru subiecte obscure. La fel este și interesul lor legat de relații și, adesea, sunt atrași de oameni diametrali opuși în anumite privințe.

Capricorn

Este atras de persoana care nu are nevoie de el.

Capricornul este atras mereu de oamenii independenți, inteligenți, cu spirit de întreprinzător, calități pe care și le-ar dori și pentru sine. Însă, în final, ajung fie împreună cu oameni care nu au nevoie de ei sau cărora nu le place îi aibă în preajmă. Atrag ca un magnet firile egoiste care au nevoie de un loc călduț mai mult decât de o relație bazată pe iubire.

Vărsător

Este atras de persoana care este la fel el.

Vărsătorii sunt interesați cu adevărat de persoanele pe care le consideră ca fiind la fel ca ei, dar împinși la extrem. Dacă vrei știi ce crede un Vărsător despre sine, privește-i partenerul. Dacă cred sunt deștepți, vor fi atrași de un geniu, dacă se consideră stilați, vor fi atrași de o persoană în ton cu moda. Însă, adesea ajung trăiască alături de o persoana cu care nu sunt deloc compatibili.

Pești

Este atras de persoana pe care o consideră sursă de inspirație.

Peștii se îndrăgostesc de persoane care îi inspiră fie creative. Sunt mereu în căutarea unei persoane care le stârnească și care le zguduie lumea. Însă acest lucru îi face și piardă interesul atunci când lucrurile devin serioase și își dau osteneala abia atunci când înțeleg lucrurile nu vor merge până la urmă. Își petrec întreaga urmărind persoana care le-a furat inima, dar cu care nu vor putea avea niciodată o relație reală.

Sursa: AnreeaRaicu.ro

Distribuie articolul: