Potrivit ego.ro, cele mai recente studii arată faptul că femeile sunt mai discrete, iar bărbații mai pretențioși. Adică se pricep să se ascundă mai bine și de obicei vorbesc despre aventuri la care doar visează. Totodată, se mai spune că bărbații care mint pentru a cuceri s-ar putea să aibă probleme cu încrederea în sine.

Dacă un bărbat căsătorit vrea o aventură, sunt șanse să-și fi pregătit deja scuzele în caz că este prins. Minciunile îi servesc la justificarea aventurii. Dacă un bărbat necredincios își poate minți soția, el își minte cu aceeași lejeritate și amanta. 

Dar cât durează de obicei aventura unui bărbat căsătorit? Cele mai recente cercetări făcute de specialiștii care tratează problemele în cuplu spun următoarele:

– 25% din relații durează mai puțin de o săptămână;

– 65% durează mai puțin de șase luni;

– 10% durează mai mult de șase luni ;

– 75% este rata divorțurilor bărbaților care se căsătoresc cu amanta lor;

Motive pentru a evita un bărbat căsătorit

Când un bărbat căsătorit te invită la o întălnire, cel mai probabil lucru pe care o să-l auzi este o minciună. Pentru 79% dintre femeile singure, a avea o aventură cu un bărbat căsătorit este inacceptabilă. De asemenea, nu este nou să ajungi să furi bărbatul altei femei. Nu este de mirare că multe femei găsesc un bărbat căsătorit foarte atrăgător. În genele fiecărei femei stă plăcerea de a concura pentru cei mai buni bărbați. Cei mai buni bărbați sunt rari și dacă el este căsătorit, sigur are ceva special.

Este important pentru tine să cunoști aceste adevăruri atunci când te îndrăgostești de un bărbat îndrăgostit. Acum știi, parțial, de ce mint bărbații căsătoriți. Iată și cele mai comune minciuni pe care le spune bărbatul cu soție acasă:

Deci, iată cele 13 minciuni pe care le spun bărbaţii căsătoriţi potrivit ego.ro: 

 1. În curând îmi voi părăsi soția.
 2. N-am mai făcut asta până acum.
 3. Nu este vorba despre sex, ci despre tine.
 4. Eu și soția mea suntem practic despărțiți.
 5. Nu-mi pot lăsa copiii, înțelege, te rog!
 6. Nu-mi mai iubesc soția și nici ea nu mă mai iubește.
 7. Nu există fericire în căsnicia mea.
 8. Nu am vrut să fiu infidel, dar nu te puteam ignora.
 9. M-am îndrăgostit de tine.
 10. M-am atașat de tine, însemni mai mult pentru mine decât ea.
 11. Nu e vina ta, eu sunt problema
 12. Nu mă uitam la ea, ci la fusta ei pentru ca ai și tu una
 13. S-a întâmplat doar o dată…

Sursa: ego.ro

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: