Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 19-25 noiembrie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Berbec
Lucrurile noi vor fi predominante în viața ta pe parcursul întregii săptămâni. Deși ai senzația că deții controlul asupra a tot ceea ce trăiești, te înșeli. La birou apar noi oportunități de implicare în proiecte de mare anvergură. Pentru cariera ta este important să o faci. Zilele de weekend vor fi aglomerate cu task-uri administrative. Vei avea multe lucruri de rezolvat și nu prea o să ai timp pentru tine.

Taur

În perioada care urmează faci pași importanți în carieră, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme. Micile conflicte pe care le trăiești la birou te vor face să fii foarte irascibilă. Din păcate, nu vei reuși să te temperezi. Trebuie să accepți diversitatea în cei din jur și să nu mai iei lucrurile în mod personal. În weekend îți focusezi atenția pe acele obiective personale care îți dau cea mai mare satisfacție.

Gemeni
Atunci când vine de planurile făcute pentru perioada următoare, totul se va spulbera. O schimbare bruscă a dispoziției psihice te va agita și te va face să îți dorești să faci lucrurile să funcționeze, indiferent de obstacolele pe care le întâmpini. Te simți inspirată și dornică de a te face remarcată de anumite persoane. Săptămâna care urmează îți va aduce multe provocări, dar și reușite, mai ales în plan profesional.

Rac
Expunerea sinceră a sentimentelor te poate ajuta să rezolvi ușor neînțelegerile de care ai parte în plan personal. Chiar dacă compromisurile pe care le faci par să fie riscante, pe termen lung, acestea merită orice dedicare din partea ta. Timpul ți-o va confirma! Încearcă să-i faci pe cei din jurul tău să înțeleagă ceea ce este important pentru tine, dar fă acest lucru fără a avea așteptări nerealiste.

Leu

Riști mult prea mult în raport cu imaginea socială și asta doar pentru a da curs sentimentului de revoltă pe care îl resimți pe moment. Ai tendința de a te implica în toate discuțiile în contradictoriu care au loc la birou. Mai mult decât atât, nu înțelegi faptul că toate astea te încarcă cu energie negativă. În ceea ce privește proiectele personale, un Marte plin de inspirație te va ghida pe parcursul întregii săptămâni.

Fecioară
Convingerea în raport cu ceea ce îţi dorești te ajută să faci întotdeauna ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. Mai mult decât atât, această dispoziție pozitivă pe care o resimți pe parcursul întregii săptămâni te ajută foarte mult în tot ceea ce întreprinzi. Atunci când vine vorba de achizițiile pe care le faci, încearcă să fii mai calculată. Cheltuielile inutile te vor face să ajungi din nou în impas financiar.

Balanță
Agitația de care ai parte la birou nu îți este neapărat pe plac. Cu toate astea, încerci să vezi lucrurile dincolo de aparențe și te lași ghidată de motivația pe care o resimți pentru a îndeplini cât mai bine toate taskurile de care ești responsabilă. Atunci când vine vorba de viața privată, nu trebuie să demonstrezi nimănui că drumul pe care ți l-ai ales este cel corect. Noțiunea aceasta este pur personală și nu există loc de argumentări în acest sens.

Scorpion
Marte îți stimulează creativitatea pe parcursul întregii săptămâni. Fără să îți dai seama exact de implicațiile pe care le are asupra echilibrului tău interior, ești pusă față în față cu unele reușite profesionale pe care ți le doreai foarte mult. Tot mai mult îți îndrepți atenția către propria persoană și îți dai seama că deții resursele necesare pentru a materializa orice gând nebunesc care îți traversează mintea. Familia este și ea un fel de catalizator în acest sens deoarece îți oferă susținere necondiționată.

Săgetător
Din cauza evenimentelor stresante de care vei avea parte, vei ajunge să simți prea multă presiune pe proprii umeri. Încearcă să găsești un echilibru atunci când vine vorba de viața personală și carieră. Lucrurile se pot înrăutăți dacă pierzi controlul asupra unor aspecte pe care tu le consideri totuși ca fiind banale. Mai mult decât atât, cei dragi îți atrag necontenit atenția asupra faptului că îi neglijezi și petreci mult prea multe ore focusată asupra taskurilor profesionale.

Capricorn
La birou, în această săptămână agitată, reușești totuși să găsești inspirația de care ai nevoie pentru a finaliza un proiect important pentru cariera ta. Succesul este de partea ta atât timp cât rămâi persoana consecventă dintotdeauna. Lucrurile capătă un nou sens pentru tine datorită reușitelor de care ai parte. Te simți revigorată din punct de vedere psihic. Încrederea în sine își ‘reface’ puterile și acum vei reuși să pui în aplicare tot ceea ce îți propui.

Vărsător
Această săptămână nu este tocmai potrivită pentru a lua decizii, de orice fel. În ceea ce privește cariera, te simți intimidată de ceilalți colegi cu care lucrezi. Problema ar fi că lași problemele personale să îți afecteze motivația și implicarea în ceea ce faci. Mai mult decât atât, renunți la propriile idei de frică să nu te plasezi într-o postură penibilă din punct de vedere social. Pentru tine acest lucru este extrem de important.

Pești
Vibrația energetică pe care o resimți pe parcursul acestei săptămâni te ajută să îți duci la îndeplinire toate obiectivele. Chiar dacă unele neajunsuri emoționale sunt încă prezente, alături de cel ales reușești să devii o persoană mai bună cu fiecare zi care trece. Susținerea și iubirea de care ai parte îți creează cadrul necesar pentru ca tu să te focusezi pe propriile nevoi și să dai tot ce e mai bun din tine în plan profesional.

SURSA

Distribuie articolul: