Pe 17 iunie Vladimir Zelenski împreună cu soția sa Elena au mers la Paris, în prima sa vizită în Franța în calitate de șef de stat. Cuplul a fost întâmpinat la Palatul Elysee de Emanuel și Brigitte Macron.

Dacă șefii de stat au discutat pe mai multe subiecte, inclusiv despre „sprijinul Franței pentru programul de reforme dorit de noul președinte al Ucrainei”, atunci nici primele doamne nu au stat degeaba.

Elena Zelenski a avut o întâlnire individuală cu Brigitte Macron la Palatul Elysee. Dacă prima doamnă a Ucrainei a optat pentru o ținută elegantă compusă dintr-un sacou și fustă lungă, atunci Brigitte Macron nici de această dată nu și-a trădat stilul. Prima doamnă a Franței a purtat o rochie scurtă care i-a descoperit picioarele de la genunchi în jos. Ambele femei și-au completat ținuta cu pantofi nude.

Se pare că femeile au găsit ușor limbaj comun, acestea zâmbind relaxat mai în toate fotografiile. Ele au discutat despre cauzele susținute de soția lui Emmanuel Macron, precum și despre misiunile pe care le desfășoară zilnic. Un fel de masterclass de primă doamnă. Potrivit gala.fr soția președintelui ucrainean a fost deosebit de interesată de „cartea de transparență” privind rolul pe care îl are prima doamnă a Franței, o inițiativă a cuplului prezidențial pe care ea la descris drept „un semn puternic al transparenței”.

Amintim că în luna octombrie 2018 prima doamnă a Moldovei, Galina Dodon s-a întâlnit la Paris cu Brigitte Macron și Melania Trump. Atunci am analizat stilul celor trei soții de șefi de stat: Galina Dodon, versus Melania Trump și Brigitte Macron. Primele doamne s-au întrecut în eleganță la Versailles.Galina Dodon, versus Melania Trump și Brigitte Macron. Primele doamne s-au întrecut în eleganță la Versailles

Sursa foto: Google.com

Vezi și: Ce soție frumoasă are umoristul Vladimir Zelenski, cel care poate deveni președintele Ucrainei (Foto)