Brigitte Macron, în vârstă de 67 de ani, nu numai că nu s-a îngrășat în carantină, ci chiar invers – a pierdut în greutate. Cum îi reușește?

Pe data de 11 mai, Franța a început treptat să relaxeze măsurile de carantină. Câteva zile mai târziu, a avut loc mult așteptata ieșire în public a primei doamne, Brigitte Macron. Femeia a vizitat spitalul Monfermale din Seine-Saint-Denis, regiune din apropierea Parisului, unde s-a întâlnit cu personalul medical.

Este prima dată când a părăsit Champs Elysees pentru a participa la evenimente publice, după începerea carantinei în Franța, pe data de 17 martie. Îmbrăcată în sacou și pantaloni mulați, în botine pe toc, ținuta închisă la culoare, i-a accentuat și mai mult silueta silfidă.

Firește, Brigitte a urmat toate recomandările guvernului francez și și-a ascuns chipul în spatele unei măști medicale. Dar trupul primei doamne poate fi văzut fără dificultate. Și, se pare, Macron, în vârstă de 67 de ani, a pierdut în auto-izolare și mai mult în greutate. Aceasta pare plină de energie!

Femeia pare că niciodată nu a avut predispoziție în a lua în greutate și și-a arătat mereu picioarele zvelte în fuste scurte sau pantaloni strâmți. Comparând fotografiile vechi cu Brigitte, cu cele noi, putem observa că femeia este mai suplă ca oricând.

Am vrea să-i cunoaștem secretul, asta deoarece specialiștii afirmă că 90% dintre locuitorii planetei, dimpotrivă, adaugă în greutate în auto-izolare din cauza lipsei de mișcare constantă, frigiderul fiind mereu la îndemână, ca să fim sinceri.

Foto: Purepeople.com