Prima doamnă a Franței este deseori criticată pentru fizicul său. Și deși mulți au fost cei care și-au permis să o jignească, printre care și prețedintele Braziliei, aceasta este cu siguranță o femeie frumoasă, elegantă și cuceritoare. Nu degeaba e soție de președinte.

În mediul online au apărut imagini noi cu Brigitte Macron

Nu sunt rare cazurile în care elevii se îndrăgostesc de profesoarele sale, iar Emmanuel Macron poate fi înțeles. Brigitte Macron a fost un adevărat etalon de frumusețe a acelor timpuri, având același tipaj de frumusețe al anilor `70, precum Brigitte Bardot și Mireille Darc.

Brigitte Macron a avut o copilărie frumoasă și deși venea dintr-o familie mare aceasta nu ducea lipsuri și avea parte de tot ce e mai bun. S-a căsătorit la 21 de ani și i-a dăruit soțului trei copii. Mai întâi a fost profesoară într-o școală din Paris, apoi la Strasbourg, acolo unde a făcut cunoștință cu Emmanuel Macron. El a fost „ca o gură de apă” pentru femeie, care se „sufoca” în acel mariaj. Părinții adolescentului erau împotriva dragostei ce i-o purta acesta profesoarei de 40 de ani, dar nici timpul și nici distanța dintre ei nu a stins flacăra iubirii.

S-au căsătorit pe 20 octombrie 2007.

Brigitte Macron are 66 de ani, iar soțul ei este mai mic decât ea cu 24 de ani. Deși femeia nu i-a dăruit un moștenitor, dragostea l0r este la fel de mare ca la început.

Vezi și: „Fericirea mea ești tu!”. Vladimir Zelenski i-a dedicat un mesaj de dragoste soției sale Olena (Foto)