Prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska este omagiată astăzi, iar soțul său i-a dedicat o postare specială pe rețelele sociale. Vladimir Zelenski și-a felicitat soția printr-un mesaj emoționant. 

Olena Zelenska este astăzi omagiată. Prima doamnă a Ucrainei împlinește 42 de ani. Cu această ocazie, soțul său i-a dedicat o postare deosebită pe rețelele sociale.

„Să te iubesc. Să te admir. Să fiu mândru de tine. Să-ți văd reflectarea în ochii copiilor. Să-ți simt grija și sprijinul. Să fiu calm și încrezător știind că ești mereu în preajmă. Să ghicesc cum vei reacționa la știri, pozitiv sau nu. Să aștept să ne întâlnim acasă, la fel ca la prima întâlnire. Să spun cu o privire ceea ce nu -poate fi spus cu cuvinte. Să râdem și să fim triști împreună. Să parcurgem împreună drumul vieții, fără a pierde legătura pentru nicio clipă. Aceasta este fericirea omenească. Cel puțin pentru mine. Pentru că fericirea mea ești tu. La mulți ani, iubirea mea!”, a scris Vladimir Zelenski pe Instagram în această dimineață.

Acesta a continuat prin a-i mulțumi iubitei sale soții pentru faptul că îi este mereu alături: „Îți mulțumesc pentru fiecare cuvânt și fiecare privire! Pentru fiecare pas pe care l-am făcut împreună. Mai avem un drum lung de parcurs. Avem în față o cale lungă cu cotituri neașteptate și impresii de neuitat. Și sunt fericit pentru asta! Deoarece alături de tine le voi reuși pe toate!”

 

Vladimir și Olena s-au căsătorit în anul 2003. Cuplul prezidențial cresc împreună doi copii: Aleksandra și Kiril.

Sursa: Instagram

Vezi și: Ce soție frumoasă are umoristul Vladimir Zelenski, cel care poate deveni președintele Ucrainei (Foto)