Comediantul Vladimir Zelenski are toate șansele să devină următorul președinte al Ucrainei. Cum arată jumătatea sa, Elena Zelenski. 

În spatele unui bărbat de succes se află o femeie puternică.

Cea care îi este mereu alături și care, deși a fost împotrivă ca soțul său să-și înainteze candidatura la funcția de șef al statului, este soția sa, Elena Zelenski. După scrutinul din 31 martie, femeia poate începe pregătirile pentru postul de prima doamnă a Ucrainei, întrucât, șansele sunt foarte mari.

I-a unit un film erotic

Vladimir și Elena Zelenski au învățat în aceeași școală, în clase paralele și sunt de aceeași vârstă. Chiar dacă erau colegi, umoristul a recunoscut că nici nu știa de existența ei atunci când era școlar.

Cei doi au făcut cunoștință din întâmplare: s-au ciocnit pe stradă, când Elena mergea spre casă ținând în mână o casetă video cu filmul erotic „Basic Instinct” (n.r. Instinct Primar). Atunci comediantul i-a cerut pelicula cu împrumut, iar pentru a o returna, trebuia să-i ceară și numărul de telefon.

Vladimir și Elena s-au căsătorit abia după opt ani de relație, în anul 2003. Peste doi ani s-a născut primul lor copil, Alexandra, iar în 2013, fiul Kiril.

Sluga poporului

Deși femeia este arhitect de profesie, fiind o fire artistică imediat după ce s-a cuplat cu Vladimir, a început să scrie scenarii pentru KVN și este atât de pricepută în domeniu, încât crearea personajului Vasili Goloborodiko, din serialul „Sluga naroda”, a influențat direct obținerea unui rezultat bun la alegerile de duminică.

Potrivit Agora.md, Vladimir Zelenski are 41 de ani, iar singura experienţă de guvernare a actorului se rezumă la a interpreta rolul unui profesor de istorie devenit subit preşedinte într-un serial de televiziune. Totuși, după scrutinul din 31 martie a devenit clar faptul că acesta are toate șansele să ocupe scaunul președintelui Ucrainei.

SURSA

Vezi și: Prima Doamnă e mai bogată decât președinte! Galina Dodon are un salariu dublu față de soțul ei