Prima doamnă a Ucrainei, Elena Zelenski, a fost internată într-un spital din Kiev, după ce starea ei de sănătate în urma infectării cu noul tip de coronavirus s-a soldat cu complicații, scrie presa ucraineană.

„Acum, diagnosticul Elenei Zelenski este COVID-19, pneumonie bilaterală poligmentală de severitate moderată. Momentan nu are nevoie de subvenție pentru oxigen. Starea este stabilă ”, transmite instituția prezidențială ucraineană.

Elena Zelenski este izolată și a fost pusă sub supravegherea medicilor. Din fericire soțul și copiii ei nu au fost infectați. „Testele efectuate la COVID-19 atât de Vladimir Zelenski, cât și de copii, au arătat rezultate negative”, a adăugat președinția.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Olena Zelenska (@olenazelenska_official) pe

Elena Zelenski a dezvăluit pe 12 iunie, prin intermediul rețelelor sociale, că a fost testată pozitiv cu noul tip de coronavirus, deși potrivit ei, au fost respectate toate regulile de prevenire ale infecției. „Astăzi am fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Veste neașteptată. Mai ales ținând cont de faptul că familia mea și cu mine continuăm să respectăm toate regulile – măști, mănuși, minimum de contacte …”, scria prima doamnă pe  contul oficial de Instagram.


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA