De Ziua Armistițiului, la împlinirea celor 100 de ani de la terminarea Primului Război Mondial, Parisul a găzduit peste 70 de lideri politici alături de soțiile lor. Primele doamne „s-au întrecut” în eleganță optând pentru ținute formale, create, de obicei, de designeri celebri. 

La această sărbătoare nu puteau lipsi Emmanuel și Brigitte Macron, Donald și Melania Trump, dar și Igor și Galina Dodon. Participanții la eveniment au fost invitați la un prânz la Palatul Versailles, găzduit de Prima Doamnă a Franței.

Sosită la palat, Galina Dodon a fost întâlnită de gazda evenimentului cu care aceasta a făcut și o fotografie. Tot atunci, Brigitte Macron a salutat-o și pe Prima Doamnă a Americii.

Ținem să remarcăm că Brigitte a optat pentru un costum formal, alcătuit din două piese: un blazer khaki și pantaloni negri tip țigaretă, în timp ce Melania a reușit un look glam, optând pentru o rochie cu pliseuri în partea de jos și fundă masivă la baza gâtului și un palton gri din colecția Dior. Ambele au ales să poarte clasicele tocuri cui negre.

Galina Dodon a purtat o rochie albă cu elemente din dantelă neagră, atât în zona gâtului, cât și la manșete. Nu cunoaștem cu siguranță brandul ținutei, totuși rochia păstrează croiul tipic al renumitei case Chanel. Prima doamnă și-a completat ținuta cu botine negre din piele întoarsă, dresuri negre și o geantă neagră cu imprimeu floral. În zona capului aceasta optat pentru cocul franțuzesc.

Poți vedea aici cum s-a prezentat Prima Doamnă în prima zi a evenimentului.

Vezi și: Prima Doamnă a Moldovei vs Prima Doamnă a Turciei. Vezi cum s-au afișat la întâlnirea oficială (Foto)