Emily Ratajkowski în curând va deveni mamă pentru prima oară. Până la frumosul eveniment modelul alege să-și savureze timpul și să prindă la puteri odihnindu-se pe un yacht luxos! Foto vezi mai jos. 

Ieri, modelul s-a bucurat de o plimbare cu iahtul, aceasta a făcut plajă și a respirat aerul proaspăt al oceanului. Câteva fotografii din călătorie au ajuns și în mediul online, aceasta le-a distribuit pe pagina sa de Instagram, iar internauții au remarcat o dată în plus despre cât de bine arată Emily.

„O gravidă pe corabie”, a comentat modelul alături de fotografie.

Emily așteaptă un copil de la soțul ei Sebastian Bier-McClard, cu care s-a căsătorit în urmă cu aproape trei ani. Cei doi încă nu au anunțat genul copilului. Atunci când cuplul a mărturisit motivul de ce păstrează acest aspect în secret, răspunsul a fost unul u totul neașteptat.

 „Când eu și soțul meu le spunem prietenilor că sunt însărcinată, prima lor întrebare după „Felicitări” este aproape întotdeauna „Știi ce vrei?” Ne place să răspundem că nu vom cunoaște orientarea de gen până când copilul nostru nu va împlini 18 ani și că ne va anunța atunci. Toată lumea râde de asta”, a declarat anterior modelul.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Emily Ratajkowski (@emrata)

Sursa: Spletnik.ru

Vezi și: Cu-n smoothie în mână și burtica la vedere! Emily Ratajkowski, din nou, suprinsă pe străzile din LA (Foto)

Distribuie articolul: