În loc să-și completeze capodoperele cu creion colorat, el găsește diverse obiecte a-și finaliza lucrările. V-ați imaginat vreodată o rochie făcută din cer? Sau cum rămâne cu picăturile de ploaie? Edgar Artis este tânărul ce ne arată cât de mult aceste lucruri simple ne îmbogățesc viața ... și le transformă în opere de artă!


Edgar Artis este un ilustrator de modă armean care utilizează obiecte comune și decupaje din hârtie pentru a-și finaliza desenele frumoase. El prezintă femei în rochii și aceste rochii nu sunt niciodată desenate, ele sunt întotdeauna făcute din ceva din lumea reală.

Edgar folosește flori, chibrituri, hârtie arsă, fructe și tot felul de alte lucruri pentru a face o rochie frumoasă. Dacă nu folosește niciunul din aceste lucruri, atunci va tăia gaura în hârtie unde ar trebui să fie rochia și umple cu ceva acel spațiu pentru a crea o rochie uimitoare.

Contul său, are în prezent peste 697 de mii de adepți care îl urmăresc și îl apreciază pentru ceea ce face. De la rochii-cocktail-uri, făcute din căpșuni feliate și până la rochii de bal, decorate cu sfeclă, Artis a cultivat o prezență socială destul de mare de la prima sa postare – o rochie din coji de portocale.

Cartofii prăjiți și ketchup-ul arată mai bine ca niciodată în acest mini joc.

French fries 🍟 Hope you like it. Comment what you think about this one.

A post shared by EdgaR_ArtiS (@edgar_artis) on

Rochii de mireasă modelate din sare și rochiile de seară făcute din frișcă și dulciuri, căpșuni și unt probabil nu vor ține toată noaptea, însă cu siguranță arată destul de bine.

În colecția sa a apărut chiar și un bărbat din ciocolată. Arată destul de apetisant!

Edgar interacționează cu comunitatea de adepți pe Instagram, cerându-le să-i sugereze care ar trebui să fie următorul material.

Foto: Instagram.com