Filosofia generală pe care Jennifer o aplică în ceea ce privește alimentația este foarte simplă și se rezumă la echilibru, la a mânca cât mai multe fructe și legume organice, a consuma cât mai puțin zahăr cu putință, a bea cantități mari de apă și de a dormi suficient. 

Micul dejun
Primul lucru pe care vedeta îl consumă dimineața este un pahar de apă caldă cu lămâie. Beneficiile acestui truc sunt multiple: te ajută să scapi de retenția de apă din organism, îți detoxifică organismul și îți pune metabolismul în funcțiune.

Acesta este urmat apoi fie de un shake, fie de avocado și ouă, alimente bogate în proteine și nutrienți. Varianta pentru care optează Jennifer cuprinde o felie de pâine, un ou poșat asezonat cu diverse ierburi, câteva felii de roșii și avocado.

În ceea ce privește smoothie-urile, un lucru esențial pe care nu îl omite niciodată să îl adauge îl reprezintă diverși antioxidanți precum: pudra maca sau pudra proteică vegană. Pe lângă acestea, smoothie-ul mai conține banane, migdale, cireșe, cacao și lapte de migdale.

Prânzul și cină
Aniston este o fană a salatelor, iar de cele mai multe ori acestea alcătuiesc meniul principal. Salata perfectă pentru ea conține bulgur, castraveți, pătrunjel, mentă, ceapă roșie, năut, brânză feta și fistic. De asemenea, este mereu atentă să nu îi lipsească din frigider legume bio sau ouă fierte.

La capitolul gustări strugurii congelați sunt favoriții vedetei, aceștia fiind o idee excelentă mai ales pe timpul verii. Pe lângă struguri, câteva felii de brânză sau un bol de supă sunt unele dintre alimentele consumate între mesele principale.

Dacă ți se pare un meniu anost, trebuie să știi că, din când în când, Aniston își dă voie să mănânce și lucruri mai puțin sănătoase și cu un aport caloric mai ridicat. Mâncarea mexicană este preferata ei și declară că nu poate rezista în fața unei tortilla sau a sosului salsa. Nici pastele nu lipsesec din meniul său, însă tradiționalele carbonara se regăsesc într-o variană mai ușoară, Jennifer înlocuind șunca tradițională cu șuncă de curcan, renunțând la ulei, unt sau alte sosuri și folosind doar apa în care au fiert pastele.

Un alt fel de mâncare căruia nu îi poate rezista este lasagna, însă “Rachel” din Friends o preferă pe cea vegetariană folosind dovlecel, vânătă și brânză. La categoria alimentelor pe care nu le vei găsi niciodată în frigiderul său, sfecla și caviarul sunt cap de listă.

Dieta lui Jennifer Aniston nu este deloc complicată și o poți urma și tu!

Vezi și: Jennifer Aniston își etalează trupul plin de mușchi în Portofino. Actrița arată senzațional în bikini (Foto)

Distribuie articolul: