Stilista Ylianna Danko ne-a oferit o mulțime de sfaturi prețioase de care ar trebuie să ținem cont cu sfințenie atunci când vine vorba de stilul vestimentar. Chiar dacă iubește hainele Ylianna ne-a spus sigur: haina nu îl face pe om, dar totuși poate spune multe despre personalitatea lui. 

Cum îți definești stilul…

„În pofida faptului că foarte mulți stiliști recomandă tuturor să își creeze un stil individual, totuși acest lucru plictisește atunci când vezi o persoană mereu în aceeași linie vestimentară, aceeași paletă de culori, aceeași stilistică. Personal iubesc femeile imprevizibile cele care știu să te impresioneze de fiecare dată cu altceva, astăzi arată foarte cool într-o ținută hot chic și mâine este elegantă și arată la fel de fenomenal. Totul depinde de domeniul de activitate pe care îl ai.”

„Ținuta pe care o porți este un mesaj nonverbal, poți să afli despre o femeie cât și despre un bărbat mai multe decât crede și asta doar după modul în care este îmbrăcat. Înțelegi cât este de organizat, cât de pedant sau indiferent față de imaginea sa. Poți înțelege după geanta unei femei ce domeniu de activitate și ce funcție are. O femeie cu o geantă mai mare este de regulă subordonatul cuiva, are nevoie de agendă și tot soiul de documente. Cu cât geanta este mai mică înseamnă că are o funcție mai înaltă.”

Tendințele anului 2019 

„Vizitând de curând cele mai cotate evenimente de modă organizate în Milano am constatat că noul sezon ne aduce o adevărată revoluție sau mai bine zis un război al stilurilor și al culorilor. Este o luptă între nonconformism, extravaganță și minimalism. Pe de o parte avem un croi foarte laconic niște culori pastelate și neutre, iar pe de altă parte avem un amalgam de stiluri neconvenționale. Revine din nou în modă stilul cowboy. Se simte și o influență puternică a stilului etno, prin urmare trebuie să îndrăznim să purtăm fie un accesoriu, fie o ie reinterpretată.”

Veșnica dilemă: ce ne facem cu dresul incolor, îl purtăm sau nu? 

„Dacă aș ști unde e fabrica, care produce dresul transparent însă cu efect lucios personal aș merge și i-aș da foc.

Nu sunt împotrivă, dar iarăși trebuie să fie ales corespunzător pentru că femeile greșesc atunci când pledează pentru un dres cu efect de bronz în contextul în care au fața sau mâinile foarte deschide la culoare.

Dresul îl putem cataloga ca o lenjerie intimă. Un astfel de dres trebuie să fie 15 sau maxim 20 den, astfel ca el să nu se vadă. Femeile mai greșesc când îl poartă cu o încălțăminte decupată și o altă greșeală fundamentală este atunci când pledează pentru un dres de culoare neagră și îl asortează cu încălțăminte nud.”

Pentru alte o mulțime de secrete ale stilului vestimentar, urmărește interviul „După Cortină” 

Vezi și: „După Cortină” cu Pasha Parfeni, despre „Vocea Ucrainei” și activismul civic: „Cum am fost în listele negre, acolo și rămân” (Video)

Distribuie articolul: