Avem câteva zile de odihnă, iar plimbările în aer liber, fără îndoială, pot fi include în lista activităților relaxante pe care vrei să le faci. Chiar dacă, la prima vedere, temperatura de afară nu este tocmai potrivită pentru crearea unor outfituri stilate, noi îți vom arăta în cele ce urmează  câteva exemple de ținute pentru care poți opta la o plimbare pe timp rece.

5 idei de outfituri care însumează tot ce înseamnă confortabil, dar și stilat! Ia-le în considerație dacă vrei să faci o plimbare prin oraș.

Costum din lână + Balaklava + Geacă

Costumele confortabile și stilate din lână au cucerit inimile fashionistelor pentru al doilea sezon consecutiv. Completează costumul cu cea mai nouă tendință în materie de căciuli – balaklavaua și o geacă călduroasă. Un look cald, confortabil și stilat, perfect pentru zilele de iarnă.

 

Hanorac + Pantaloni Jogger + Palton cu efect de blană

In acest sezon, seturile hanorac și pantaloni joggeri au devenit foarte populare – o ținută indispensabila pentru plimbare. O ținută ce te duce cu gândul la confortul hainelor de casă. În plus, dacă te-au invitat prietenii la patinoar, partea bună e că nu trebui să-ți schimbi hainele, ești deja gata de plecare! Oferă-i look-ului o notă de stil (și de căldură) cu ajutorul unui palton cu efect de blană.

 

Jacheta + Cizme stil ski

În acest sezon, casele de modă s-au îndrăgostit de stilul apres-ski, iată de ce susțin ideea de a adăuga în ținutele urbane elemente vestimentare de pe pârtia de ski. Oferta poate părea… tentantă, mai ales ales dacă vremea de afară este deosebit de rece, iar plimbările în aer liber sunt la ordinea zilei.

 

Palton matlasat lung + cizme cu talpa groasă

Puloverul, blugii, paltonul lung, cizmele cu talpă groasă – te-ai îmbrăcat și ai plecat. Un look ce necesită minim efort creativ, dar de fiecare dată se dovedește a fi o ținută perfectă. În acest caz – simplitatea este cheia succesului.

 

Geacă colorată + pantaloni în carouri + UGG

Sezonul rece al anului este suficient de monocromatic așa că uneori este cazul să mizăm pe culoare și să ne deosebim din mulțime. Fashion bloggerița Marianne Theodorsen ne demonstrează pe pagina sa de Instagram că putem include multă culoare și în garderoba de iarnă. Pe pagina sa de Instagram te poți inspira în ceea ce privește combinațiile de culori, uite cât de bine să descurcă.

 

Distribuie articolul: