Nu mai apare la TV atât de des și am fost tare bucuroși că a fost de acord să ne povestească ce mai face. Pasha Parfeni este artistul  căruia nu i-a fost niciodată frică să îi spună adevărului pe nume, chiar după a fost nevoit să plătească un anumit preț. 

Și-a încercat puterile la Vocea Ucrainei, unde a avut o prestație impecabilă. Publicul a cântat cu el, dar din păcate niciun scaun nu s-a întors către Pasha. Se pare că nu mai erau locuri…

Vocea Ucrainei

Pasha spune că mereu i-a plăcut competiția și că nu îmi pare deloc rău că nu merge mai departe în concursul de voci.

„În primul rând eu toată cariera mea am încercat să particip la diverse concursuri, dar cel mai important lucru este că indiferent cât de mare te crezi e bine să ieși în câmpul de luptă cu cei tineri. Acest sentiment de concurență și de luptă este unul foarte important pentru mine. Toată lumea își dă seama cât de riscant este pentru un artist, care deja are o poziție, dar totodată pe mine nu m-a interesat trec eu mai departe sau nu trec pentru că îmi dădeam seama că va fi chiar și pentru ei destul de dificil să decidă ce să facă cu mine mai departe.”

Implicarea în politică

Și-a spus părerea despre sistemul politic de la noi, iar asta i-a cam dăunat. Întrebat dacă îi pare rău că a ales să se implice în proteste și alte acțiuni, artistul ne-a spus: 

„Sincer, nu! Era să fac acest lucru și mai devreme, asta pe mine m-a făcut mai bogat, nu material, dar emoțional și spiritual pentru că am început să mă dezvolt în alte domenii în care nici nu m-am gândit că o să mă dezvolt și parcă viața mea a devenit cu mai mult sens și asta contează cred că cel mai mult.

„Era o perioadă când eu chiar mă simțeam foarte singuratic. Chiar și dacă sunt mulți colegi de breaslă alături de mine și chiar dacă îmi zic că mă susțin…. mă susțin, dar până la un anumit moment, dar teoretic eu cum am fost în listele negre, acolo și rămân și da, eu mă simțeam singur.”

Campania „Dă-i la vot!” 

„Acest moment a fost unul foarte îmbucurător pentru toată echipa noastră. Foarte mulți funcționari publici fiind din sistem și din diferite nivele, ne-au ajutat. Nu contează cât de dificil a fost. Până la urmă am reușit să facem aceste zece concerte. Eu simțeam cât de inspirați pleacă oamenii de la concertele noastre și asta e o monedă foarte importantă pentru un artist.”

Nu am putut să îl lăsăm să scape fără întrebări pipărate și fără provocări, despre ce este vorba află urmărind interviul.

Vezi și: „După Cortină” cu Diana Brescan: „Nu voi mai face niciodată greșeala să îmi fac relația publică” (Video)

Distribuie articolul: