Diana Brescan a fost invitata noastră din această săptămână la interviurile „După Cortină”. Interpreta ne-a povestit de experiența Eurovision pe care o trăiește pentru a șasea oară, dar și despre viața sa personală. Află dacă are sau nu un iubit. 

Este un vis de al meu de mică să ajung la Eurovision. Când o să fie o piesă superbă, când o să mă simt eu foarte bine și o să am un show extraordinar atunci se va întâmpla. Eu și anul acesta un avut un show bun, de fapt piesa eu singură am jucat-o acolo pe scenă și am intrat în rol. Ceea ce era în piesă, undeva eu am trecut prin asta și este foarte important ca un artist să își scrie versurile singur sau să fie ajutat de cineva. A fost un show bun chiar m-am simțit bine, dar probabil o să particip și la anul.

Înainte trăgeam foarte mult atenția la comentarii. O sunam pe mama și ziceam: „vai, uite ce scrie lumea”, dar după asta realizam că e foarte bine că sunt critici, înseamnă că sunt interesantă. Publicitatea rea, tot este publicitate.

E liniște și e mai bine așa, defapt fericirea iubește liniștea. Nu voi mai face niciodată greșeala asta să îmi fac relația publică. Sunt diverși ochi, ochi blânzi și ochi răi. Cineva privește cu invidia albă, cineva cu invidie neagră, este mai bine să te bucuri în doi.

Urmărește interviul și află daca are Diana Brescan un iubit și nu trebuie să ratezi un nou joculeț pe care l-am preluat: Whisper Challange. 

Vezi și: După Cortină cu Daniela Marin: „Îmi plac bărbații, care știu să cucerească, să respecte și să iubească…”

Distribuie articolul: