Atunci când îți incepi ziua, orice minut contează, așa că este important să îți dai seama cum poți să fii gata mai repede dimineața. Iată șase sfaturi ideale pentru persoanele care au nevoie să își mărească gradul de eficiență din cauza programelor lor aglomerate. Unele sugestii oferă moduri de a gândi în avans, astfel încât să nu trebuiască să iei decizii în ultimul moment, pentru a-ți face dimineața mai puțin dificilă. 

1.Concentrează-te asupra accesoriilor 

Totul stă în detalii, când ai dubii, alege o pereche de pantofi cu toc comfortabili și bazează-te mai mult pe accesorii. Un lanț, un ceas sau o brățară drăguță pot face ca orice outfit să iasă în evidență.

2. Fă câte o poză 

Pentru a reuși să ajungi la birou fără să petreci o jumătate din zi uitându-te la hainele pe care le ai, încearcă să faci poze outfiturilor care îți plac și creează o „bază de date” a dulapului. Astfel reușești să ieși din casă într-un timp bun.

3. Folosește-ți weekendurile

Pentru a simplifica săptămâna organizează-ți întotdeauna outfiturile duminica. Cel mai ușor este să rămâi în linii simple – o pereche de blugi, un tricou și o jachetă sau un blazer. În plus, încearcă să-ți creezi și o rutină de machiaj cât mai simplă.

4. Organizează-ți uniforma

Odată ce ți-ai fixat o uniformă, organizează-ți dulapul în funcție de categorii, astfel ca să poți să alegi rapid un outfit. Donează toate lucrurile pe care nu le folosești.

5. Planifică înainte

Alege-ți outfitul și împachetează-ți lucrurile cu o seară înainte. Cu cât ai de luat mai puține decizii dimineața, cu atât mai bine.

6. Refolosește lucrurile

Uneori este ușor să începi prin a alege unul dintre obiectele pe care le-ai folosit cu o zi înainte – pe care îl poți lua direct de pe scaunul pe care ajunge întotdeauna.

SURSA

Distribuie articolul: