Așteptarea a luat sfârșit! „După Cortină” are acum o nouă casă și Eugenia Ion este gata de o nouă rundă de discuții sincere și frumoase cu oameni care merită ascultați. Prima invitată din acest nou sezon este actrița Victoria Roșca – un om talentat, sincer până în măduva oaselor și mereu cu energie bună, gata să o împărtășească tuturor. 

Am vorbit cu Victoria despre relația părinților ei, despre depresia postnatală și critica de pe rețelele sociale.

Citește în continuare câteva fragmente din interviu, iar materialul integral vizionează-l în video-ul de mai sus.

Relația cu părinții…

„Am trăit o perioadă în care credeam că poți să lupți cu trecutul și credeam că părinții ar trebui să dea niște explicații copiilor pentru niște fapte, dar am depășit acest moment și pot să recunosc că nu a fost deloc ușor, dar cu terapii și ședințe la psiholog. Am înțeles că trecutul este trecut și nu depinde de noi. E bine să ne construim prezentul și să ne gândim la viitor, dar nu trebuie să ne judecăm părinții pentru unele alegeri. Eu am fost un copil care a cerut foarte multe de la părinții mei.

E greu să ierți, dar simți o ușurință după. Dacă mergi pe etape înțelegi că nu e chiar corectă nici poziția ta. Când trec anii și treci prin diferite situații cu propriul copil și te gândești că mâine-poimâine și el o să te judece, atunci te oprești…”

Partenerul și rolul lui…

„Viorel este ca un tată pentru mine pentru că este omul care cel mai des mă vede plângând. M-a văzut în toate ipostazele: și depresivă, și plânsă, și fără curaj…

Eu sunt mai accelerată și sunt cea care vrea mereu mai mult și uneori simt că bat caii prea tare, oricum fiecare se mișcă în felul său și nu contează pașii, dacă sunt mai mari sau mai mici, contează că îi faci. Mi-am dat seama într-un moment că vreau să gândească ca mine, dar e imposibil și am înțeles că nici nu ar fi interesant. De la ce să ne mai certăm? (râde)”.

Gestionarea hate-ului..

„Eu le mai răspund oamenilor care cred că eu trebuie să promovez ceea ce vor ei. Hai să îți povestesc un caz recent. Eu mi-am schimbat poza de profil pe facebook cu mesajul că m-am vaccinat și s-a început… Eu ca o persoană care înțeleg că pot influența vreau să fiu implicată social. Eu nu merg la ușa nimănui și nu trag pe nimeni cu forța la spital.”

Nu rata un interviu „După Cortină” plin de sincerități cu Zâmbărele. 

Distribuie articolul: