Alina Carauș se descrie ca fiind o persoană stilată, bună la suflet și prietenoasă. A devenit stilistă din pasiune, chiar dacă nu are studii în acest domeniu – practica bate gramatica. Are atâtea cliente care își doresc un detox în garderobă, încât Alina face față cu greu cererii.

Am discutat în interviul #dupacortina despre cererea în căsătorie, ce rochii de mireasă se vor purta în acest an, ce haine trebuie să aruncăm din garderobă, de ce prințesa Diana rămâne un etalon al stilului și desigur am comentat ținutele mai multor persoane publice de la noi.

Citește mai jos câteva fragmente din interviul video: 

Detoxul garderobei…

„Pentru început mă strădui să merg la o cafea cu clienta, ca să ne descoperim una pe cealaltă și să îmi dau seama dacă o pot ajuta și dacă e deschisă față de mine.

După discuțiile de la cafea merg la ea acasă și analizez garderoba și între timp discutăm despre pasiunile și familia ei, eu sunt ca un fel de psiholog. Femeile mi se descarcă, am avut și parte de lacrimi. Hainele de suflet le păstram, iar ce este de aruncat aruncăm. Din hainele rămase facem combinații actuale.”

Ce piese vestimentare trebuie aruncate din garderobă…

„Pantalonii skinny în primul rând. Ei pot fi adaptați în așa fel încât să arate actual, dar cum îi poartă femeile noastre, nu! Prea mult skinny. Pantalonii din piele la fel nu mai sunt foarte actuali, există pantaloni din piele drepți, evazați, dar NU cei mulați.

De asemenea observ acum că femeile poartă geci din piele la fel foarte mulate.

Multe femei poartă haine strânse crezând că vor arăta mai slabe, dar este greșit. Cu cât haine este mai largă, avem o iluzie optică și femeia pare mai suplă”, ne-a povestit stilista.

Ce nu trebuie să ne lipsească din garderobă…

„Făcând deseori detoxuri observ că lipsesc tricourile albe. Acestea trebuie să fie albe curate și lărguțe. La fel trebuie să aveți și o cămașă masculină over-size.

Din garderobele femeilor lipsesc blugii drepți, dar ei trebuie să îi înlocuiască pe cei skinny. Geaca din denim este o piesă de mare ajutor în garderobă pentru că merge la orice și la fuste, și la pantaloni. La fel nu trebuie să lipsească o rochie neagră scurtă sau midi.”

Vizioneză mai sus interviul video

Vezi și: Tatiana Hacina: Adevărul despre machiajul permanent, cum s-a descurcat cu o clientă beată și ce ar schimba la sprâncenele Maiei Sandu

Distribuie articolul: